Świnki morskie forum / Cavia.pl

Forum o świnkach morskich

MOJA SŁODKA MIKUSIA!!

Przywitaj się z innymi użytkownikami. Napisz coś o sobie i swoich zwierzakach.
Awatar użytkownika
yoursdreamss
Użytkownik
Świnki morskie: mikusia
Kontaktowanie:

MOJA SŁODKA MIKUSIA!!

Postautor: yoursdreamss » 27 października 2012, 12:37

Witajcie dziewczynki kochane, oto przed wami we własnej świnkowej postaci MIKUSIA!!!! Prosze o brawa:D :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Ostatnio zmieniony 16 marca 2013, 13:36 przez yoursdreamss, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika

Konto usunięte

Re: MOJA SŁODKA MIKUSIA!!

Postautor: Konto usunięte » 27 października 2012, 12:40

śliczna jest :love:

Awatar użytkownika
raeylan
Użytkownik
Świnki morskie: Arya Luna Ginevra oraz Sansa Hermiona Nimfadora ♥ || Roczny york Emi oraz Sara - pekińczyk w wieku 7-lat, dwa kochane psiaczki ♥ || Effie - króliczek, baran francuski
Kontaktowanie:

Postautor: raeylan » 27 października 2012, 12:45

Ojeju~ :love2: śliczna laleczka. Myślisz może o towarzystwie dla twojej panienki?

Obrazek

Awatar użytkownika
Ekstazyjna
Użytkownik
Świnki morskie: Pysio [*] ♥ Charros Mientus vel Tobiś [*] ♥ Leoś
Kontaktowanie:

Postautor: Ekstazyjna » 27 października 2012, 12:59

Ślicznaa . :love4:

Awatar użytkownika
yoursdreamss
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: yoursdreamss » 27 października 2012, 13:41

raeylan pisze:Ojeju~ :love2: śliczna laleczka. Myślisz może o towarzystwie dla twojej panienki?

Myśle bardzo poważnie o towarzyszce, walcze oto z moją mamą, ale chyba nie pozwoli mi :(( i boje się też ze moja mikuśce nie zaakceptowała by drugiej swinki sama jest juz 4 lata.. :( a czemu pytasz??

Konto usunięte

Postautor: Konto usunięte » 27 października 2012, 14:01

yoursdreamss ja mam właśnie problem z akceptacją moich świnek 3 tygodnie są razem i się gryzą :confused: ale cóż to zależy od świnki moja starsza świnka jest aspołeczna chyba ale nie dam jej tak łatwo wygrac :)

Awatar użytkownika
raeylan
Użytkownik
Świnki morskie: Arya Luna Ginevra oraz Sansa Hermiona Nimfadora ♥ || Roczny york Emi oraz Sara - pekińczyk w wieku 7-lat, dwa kochane psiaczki ♥ || Effie - króliczek, baran francuski
Kontaktowanie:

Postautor: raeylan » 27 października 2012, 14:38

Otóż pytam dlatego, że prosiaki to zwierzęta stadne. Niewiele z nich jest aspołecznych, większość - nie ważne w jakim jest wieku ucieszy się z towarzysza. ;)
Jak dużą ta ślicznotka ma klatkę?

Obrazek

Awatar użytkownika
adka0911
Użytkownik
Świnki morskie: ♥ Czarek ♥
Kontaktowanie:

Postautor: adka0911 » 27 października 2012, 16:19

Śliczna świneczka :D Witamy! :)

Awatar użytkownika
yoursdreamss
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: yoursdreamss » 27 października 2012, 17:44

raeylan pisze:Otóż pytam dlatego, że prosiaki to zwierzęta stadne. Niewiele z nich jest aspołecznych, większość - nie ważne w jakim jest wieku ucieszy się z towarzysza. ;)
Jak dużą ta ślicznotka ma klatkę?

narazie to ma 80 :)) ale szykuje sie na wieksza :)) ale to narazie tylko takie plany :)) bo musze znalesc miejsce na taka wielka klateczke a nie chce zeby klatka znalazła sie na podlodze:) co do towarzysza to czytam na forach jak je zapoznac , ustalanie hierarchii itp, ale najpierw mame musze przekonac.

Awatar użytkownika
yoursdreamss
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: yoursdreamss » 27 października 2012, 17:47

eMi pisze:yoursdreamss ja mam właśnie problem z akceptacją moich świnek 3 tygodnie są razem i się gryzą :confused: ale cóż to zależy od świnki moja starsza świnka jest aspołeczna chyba ale nie dam jej tak łatwo wygrac :)

a co jesli one naprawde nie polubia sie?? i wtedy dwie osobne klatki? moja swinka nauczona jest ze jest sama w klatce, jak zrobie jej cos nowego(hamaczek, mostek z drewna, rurki rtunele itp) to bardzo sceptycznie podchodzi do moich wynalazkow:(( musze ja przekonywac do nich. i nie zawsze sie udaje:P a zwłaszcza nowe przedmioty w klatce jej nie koniecznie pasuja co dopiero nowy prosiaczek. takie mam zdanie :P

Awatar użytkownika
Świnkowy poleca

Wróć do „Powitania”