Świnki morskie forum / Cavia.pl

Forum o świnkach morskich

Powitanie !!!

Przywitaj się z innymi użytkownikami. Napisz coś o sobie i swoich zwierzakach.
Awatar użytkownika
raeylan
Użytkownik
Świnki morskie: Arya Luna Ginevra oraz Sansa Hermiona Nimfadora ♥ || Roczny york Emi oraz Sara - pekińczyk w wieku 7-lat, dwa kochane psiaczki ♥ || Effie - króliczek, baran francuski
Kontaktowanie:

Re: Powitanie !!!

Postautor: raeylan » 12 listopada 2012, 18:15

Cześć :) Masz ślicznego wieprzka.

Obrazek

Awatar użytkownika

Konto usunięte

Postautor: Konto usunięte » 12 listopada 2012, 18:26

dimii lepsza już cavia crispy niz Vitapol ;)

Konto usunięte

Postautor: Konto usunięte » 12 listopada 2012, 18:27

eMi pisze:dimii lepsza już cavia crispy niz Vitapol ;)

Przecie napisałam, że jedna z gorszych VL.

Konto usunięte

Postautor: Konto usunięte » 12 listopada 2012, 18:29

Nawet jak jedna z gorszych to i tak lepsza od najlepszej Vitapolu :) wzbogacona w wit C i inne składniki :)

Konto usunięte

Postautor: Konto usunięte » 12 listopada 2012, 18:30

Tak, ale Świnka Rozetka często stawia ją na równi z CN lub CC, przez to zwróciłam jej taką małą tyci uwagę. Cicho już, nie róbmy spamu.

Konto usunięte

Postautor: Konto usunięte » 12 listopada 2012, 18:36

aby było w temacie to napisze tak " jest wiele firm które robia pełnowartościowe jedzonko dla świnek może to być Versele Laga , Vitakraft , JR farm , Beaphar i wiele innych " ważne aby właściciel patrzył na skład jaki posiadają i dostosował karmę do potrzeb swojej świnki :)

Konto usunięte

Postautor: Konto usunięte » 12 listopada 2012, 18:41

Dimii - jak masz jakiś problem to napisz na pw. mi,a nie pierd.... pip farmazony,bo juz zaczynasz mnie wpieniac swoim zachowaniem. Wszystko wiedząca się znalazła paniusia od siedmiu boleści. =.=

Konto usunięte

Postautor: Konto usunięte » 12 listopada 2012, 18:44

Że co proszę? O.o Nie można już wyrazić swojego zdania?
I proszę cię, nie przeklinaj, bo nie robisz tym z siebie dorosłej, a dzieci tu wchodzą...

Konto usunięte

Postautor: Konto usunięte » 12 listopada 2012, 18:46

Nie przeklnęłam,ale spoko. Jak chcesz pisać to zapraszam do pogawędnika,aby tutaj nie robić śmietnika.

Konto usunięte

Postautor: Konto usunięte » 12 listopada 2012, 18:59

Nie piszę z tobą ani w pogawędniku, ani na pw. Nie mam ochoty pisać o tym samym z tobą po raz setny. Mam dość tego, że ciągle oskarżasz mnie o coś, bo na początku się nie dogadywałyśmy...Ogólnie mam cie nieco dość, przyczepiłaś się mnie jak rzep psiego ogona ;) Założycielce tematu życzę powodzenia, wszystkiego dobrego, a za spam przepraszam moderatorów.

Awatar użytkownika
Świnkowy poleca

Wróć do „Powitania”