monicace pisze:Nie mogę się na nią napatrzeć

ale zaszalałam łochhhhhh
  ale zaszalałam łochhhhhh  no ale przecież idą święta więc dziewczynki też muszą sobie dobrze podjeść  w tym czasie prawda ?
  no ale przecież idą święta więc dziewczynki też muszą sobie dobrze podjeść  w tym czasie prawda ? 
 Patrycja proszę Cię, nie pisz ciągle posta pod postem. Upominałem Cię już parę razy, zastosuj się
  Patrycja proszę Cię, nie pisz ciągle posta pod postem. Upominałem Cię już parę razy, zastosuj się  
 Dziewczynki są zdrowe ładnie przybierają i nadal żyją w zgodzie .Cindi to taka ciapa na wszystko sobie pozwoli mimo że jest starsza i ona rządzi jednak duuuuuuużo znosi przy małej Lilce - kombinatorce , bo Lilli jest spryciara i straszna gaduła i wszędzie jest pierwsza chyba że to jeszcze ta różnica w wieku tak się objawia? pozdrawiamy serdcznie w Nowym Roku i życzymy wszystkim świnkom i im pańciom duuuuuuuuużo zdrówka i zielonki
 Dziewczynki są zdrowe ładnie przybierają i nadal żyją w zgodzie .Cindi to taka ciapa na wszystko sobie pozwoli mimo że jest starsza i ona rządzi jednak duuuuuuużo znosi przy małej Lilce - kombinatorce , bo Lilli jest spryciara i straszna gaduła i wszędzie jest pierwsza chyba że to jeszcze ta różnica w wieku tak się objawia? pozdrawiamy serdcznie w Nowym Roku i życzymy wszystkim świnkom i im pańciom duuuuuuuuużo zdrówka i zielonki 

Jak to robisz, że tak grzecznie pozują do zdjęć, u mnie na 3/4 zdjęć jedynie świńskie zadki.
  Jak to robisz, że tak grzecznie pozują do zdjęć, u mnie na 3/4 zdjęć jedynie świńskie zadki.  Eh,nie mogę się napatrzeć na fotki Twoich dziewczyn.
   Eh,nie mogę się napatrzeć na fotki Twoich dziewczyn.  

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości