słabej jakości bo z telefonu ale mniej więcej tak to wygląda . Mam zamiar kupić mu jakieś tunele , hamaczki <chociaż nie wiem gdzie je powiesze XD >  To tak wygląda widok z góry a tak  z klatki, Harry pozuje specjalnie dla Was
 słabej jakości bo z telefonu ale mniej więcej tak to wygląda . Mam zamiar kupić mu jakieś tunele , hamaczki <chociaż nie wiem gdzie je powiesze XD >  To tak wygląda widok z góry a tak  z klatki, Harry pozuje specjalnie dla Was  

No super, trochę wyobraźni i świetne mieszkanie. Myślałaś nad hamakiem, półką? Wiem, że pewnie trudno zamocować, ale dla chcącego nic trudnego!
 No super, trochę wyobraźni i świetne mieszkanie. Myślałaś nad hamakiem, półką? Wiem, że pewnie trudno zamocować, ale dla chcącego nic trudnego! 
 Pierwsza klasa. Gdybym miała więcej miejsca też bym się postarała o coś takiego dla Kluska.
 Pierwsza klasa. Gdybym miała więcej miejsca też bym się postarała o coś takiego dla Kluska.

Fafka123 pisze:słabej jakości bo z telefonu ale mniej więcej tak to wygląda . Mam zamiar kupić mu jakieś tunele , hamaczki <chociaż nie wiem gdzie je powiesze XD > To tak wygląda widok z góry a tak z klatki, Harry pozuje specjalnie dla Was

Nad półką myslę ale jestem pewna że jak poproszę tatę o pomoc Harry będzie miał nowy element klatki . Kiedyś na tej komodzie stała stara klatka. Harry się w niej gubi bo korzystał już z "kącika potrzeb" ale dziś po powrocie do szkoły zobaczyłam że w jego domku leży pełno bobków i ogólnie jest zasikane  -,-   To ja w te pędy prosiaka do transportera bo mi się majtał po tej klatce, matę pod prysznic, i wytrzeć dno (jak wcześniej pisałam pod matą nic nie ma- teraz już jest
 Nad półką myslę ale jestem pewna że jak poproszę tatę o pomoc Harry będzie miał nowy element klatki . Kiedyś na tej komodzie stała stara klatka. Harry się w niej gubi bo korzystał już z "kącika potrzeb" ale dziś po powrocie do szkoły zobaczyłam że w jego domku leży pełno bobków i ogólnie jest zasikane  -,-   To ja w te pędy prosiaka do transportera bo mi się majtał po tej klatce, matę pod prysznic, i wytrzeć dno (jak wcześniej pisałam pod matą nic nie ma- teraz już jest  )
 )  Na zdjęciu tak to wygląda jakby mógł przełożyć całą głowę ale tak naprawdę dziura jest za mała. Chociaż nigdy nie wiadomo co przyjdzie do głowy mojemu prosiakowi . Jest to na razie schronienie tymczasowe. Wykombinuje jakiś większy, bezpieczniejszy domek , który może służyć równiez za półkę <yaaay pomysłPatrycja pisze: witaj nie wiem co to jest ale ten niby tunel jest niebezpieczny dla świnki ze wzgledu na te otwory ,widać że świnka jest młoda więc jej główka przejdzie przez ten otwór ale nie wiadomo czy da się później wyciągnąć może tam się udusić!
 >
 > 
  Klatka mega
 Klatka mega 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości