A ile powinna jej zająć aklimatyzacja? Domyślam się, że to na pewno różnie bywa i zależy tylko od charakteru świnki natomiast tak orientacyjnie. Kurczę, dawno nie miałam świnki morskiej i strasznie się przejmuję, pewnie nie potrzebnie.
 A ile powinna jej zająć aklimatyzacja? Domyślam się, że to na pewno różnie bywa i zależy tylko od charakteru świnki natomiast tak orientacyjnie. Kurczę, dawno nie miałam świnki morskiej i strasznie się przejmuję, pewnie nie potrzebnie. A ile powinna jej zająć aklimatyzacja? Domyślam się, że to na pewno różnie bywa i zależy tylko od charakteru świnki natomiast tak orientacyjnie. Kurczę, dawno nie miałam świnki morskiej i strasznie się przejmuję, pewnie nie potrzebnie.
 A ile powinna jej zająć aklimatyzacja? Domyślam się, że to na pewno różnie bywa i zależy tylko od charakteru świnki natomiast tak orientacyjnie. Kurczę, dawno nie miałam świnki morskiej i strasznie się przejmuję, pewnie nie potrzebnie.
 napiszcie może ktoś zmieniał z 80 na 100 to wie jak to wygląda z góry dzięki
 napiszcie może ktoś zmieniał z 80 na 100 to wie jak to wygląda z góry dzięki 

Z tego co wiem, koleżanka ma osiemdziesiątkę dla królika która jest szeroka na 45 cm, ale to pewnie też zależy od firmy. Osobiście miałam tylko sześćdziesiątkę i setkę.
 Z tego co wiem, koleżanka ma osiemdziesiątkę dla królika która jest szeroka na 45 cm, ale to pewnie też zależy od firmy. Osobiście miałam tylko sześćdziesiątkę i setkę. 
							Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości