Świnki morskie forum / Cavia.pl

Forum o świnkach morskich

Co się stało mojej śwince ? :(

Niezbędna pomoc w przypadku podejrzenia choroby lub innych problemów.
Awatar użytkownika
Aperea
Hodowca
Świnki morskie: Hodowla Rasowych Świnek Morskich - APEREA
Kontaktowanie:

Re: Co się stało mojej śwince ? :(

Postautor: Aperea » 12 lutego 2013, 19:37

1. Chwalony jest Vitakraft, a nie Vitapol.
2. Nie wierze, że lecznice są zamknięte, jakby samochód potrącił psa to też trzeba czekać do poniedziałku?

Awatar użytkownika

Awatar użytkownika
Fafka123
Użytkownik
Świnki morskie: Harry (Harold) oraz Inu (Mopek) , dwa kochane czupiradła ♥♥♥
Kontaktowanie:

Re: Co się stało mojej śwince ? :(

Postautor: Fafka123 » 12 lutego 2013, 19:42

Na forum MY chwalimy Vitapol ? :distrustful: Kto i kiedy tak powiedział ? Wręcz każdy odradza tą paskudna karmę. Wiele osób ją stosuje (choć ta karma nie jest wcale dla świnek odpowiednia) ale nie słyszy sie raczej o wypadkach smiertelnych więc to od razu ze swojej listy podejrzeń możesz wykluczyć. Jeżeli mnie pamięć nie myli z tego co czytałam wady genetyczne objawiają się bardziej w wyglądzie (brak palca, zdeformowana cześć ciała itp.) ale może czegoś nie wiem :distrustful: Świnka po prostu była chora, wygląda to tak jakbyś się tego wypierała ale taka prawda - TA ŚWINKA BYŁA CHORA I Z PEWNOŚCIĄ NIE BYŁA TO WADA GENETYCZNA. Z wadą genetyczną taką że teraz doprowadziła ona do śmierci świnka nie przeżyłaby juz na samym początku. Bronisz się przed tym bo wiesz że mogłaś cos jeszcze zrobić. Absolutnie Cię za tą śmierć nie winię ale można było cos jeszcze zrobić czego ty niestety nie zrobiłaś i świnka no cóż, niestety zdechła. Zauważyłaś już wcześniej że coś jest nie tak to przecież wchodzisz w Google, piszesz lecznice dla zwierząt i dzwonisz do jakiejkolwiek kliniki, w końcu nie musi ona koniecznie być z Twojego miasta aby Ci poradzić co zrobić.
MajaiRosie pisze:U mnie, żadna lecznica nie jest otwarta w weekendy, a po co miałam umawiać się na wizytę, skoro dopiero i tak bym mogła pójść w poniedziałek.

Na wizyty umawia się telefonicznie więc nawet tam nie zadzwoniłaś i nie sprawdziłaś czy w ogóle ktoś odbierze? No wiesz co, to jest już bynajmniej dziwne zachowanie :distrustful: W sumie nie wiem co mam jeszcze dodać ...

Obrazek
Jest szał,łapki urywa, ogórki latają