są śliczne zdrowe i znam ich przodków, naprawde nie nakręcaj sklepów zoo    możesz znowu trafic na świnkę która  może byc nosicielem jakieś choroby,                           moja trzecia świnka jest  zabrana      od pewnej osoby nie jest rasowa i powiem że jest różnica i to wielka jeżeli chodzi o zachowanie  takiej wypłoszonej świnki   jej diety. Dzisiaj transport    z hodowli to nie problem moje obie panny przejechały  całą Polskę i  dotarły całe i zdrowe , w hodowli masz możliwośc doboru sobie świnki pod względem rasy charakteru    na prawdę polecam
  są śliczne zdrowe i znam ich przodków, naprawde nie nakręcaj sklepów zoo    możesz znowu trafic na świnkę która  może byc nosicielem jakieś choroby,                           moja trzecia świnka jest  zabrana      od pewnej osoby nie jest rasowa i powiem że jest różnica i to wielka jeżeli chodzi o zachowanie  takiej wypłoszonej świnki   jej diety. Dzisiaj transport    z hodowli to nie problem moje obie panny przejechały  całą Polskę i  dotarły całe i zdrowe , w hodowli masz możliwośc doboru sobie świnki pod względem rasy charakteru    na prawdę polecam 
 Nie jest ze sklepu, znajomy rodziców miał akurat ostatnią świnkę do oddania- potomstwo swojej parki. Nikt Franka nie chciał, bo samczyk i został ostatni a ja właśnie samczyka chciałam- jest mi przeznaczony
  Nie jest ze sklepu, znajomy rodziców miał akurat ostatnią świnkę do oddania- potomstwo swojej parki. Nikt Franka nie chciał, bo samczyk i został ostatni a ja właśnie samczyka chciałam- jest mi przeznaczony   Dziś byłam go zobaczyć i jest uroczy. Wydaje mi się, że jego rodzice (świnki krótkowłose) są o wiele większe od świnek, które miałam
  Dziś byłam go zobaczyć i jest uroczy. Wydaje mi się, że jego rodzice (świnki krótkowłose) są o wiele większe od świnek, które miałam   Albo po prostu nie pamiętam już, jakie duże były.
 Albo po prostu nie pamiętam już, jakie duże były. 

Fotki będą jak Franek trochę się oswoi
  Fotki będą jak Franek trochę się oswoi   
  Jak się obudziłam, chwile znieruchomiał.
 Jak się obudziłam, chwile znieruchomiał.  

Coś tam z niej zabrał i uciekł. Ale jest postęp
 Coś tam z niej zabrał i uciekł. Ale jest postęp  

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość