Świnki morskie forum / Cavia.pl

Forum o świnkach morskich

Ja i moje świnki :D

Przywitaj się z innymi użytkownikami. Napisz coś o sobie i swoich zwierzakach.
Konto usunięte

Re: Ja i moje świnki :D

Postautor: Konto usunięte » 9 marca 2013, 18:23

Princessa pisze:ja tez jak mam zdjatko jak Princ leży z Chobolem heh

:)

Awatar użytkownika

Kocixu

Postautor: Kocixu » 9 marca 2013, 18:39

Witamy na forum, zycze powodzenia. Swinki sliczne, zwlaszcza Pako :)

Konto usunięte

Postautor: Konto usunięte » 9 marca 2013, 18:44

Kocixu pisze:Witamy na forum, zycze powodzenia. Swinki sliczne, zwlaszcza Pako :)

dziękuję :D

Awatar użytkownika
Fafka123
Użytkownik
Świnki morskie: Harry (Harold) oraz Inu (Mopek) , dwa kochane czupiradła ♥♥♥
Kontaktowanie:

Postautor: Fafka123 » 9 marca 2013, 18:49

Chanties, co ty opowiadasz?! Świnkia na pewno nie zdechnie z powodu towarzysza. Natomiast guz to też nie sprawka innej świnki tylko poważnej choroby! Jeżeli świnka jedna jest młodsza od drugiej to tym bardziej nie powinno być problemów z łączeniem. To nie są walki tylko normalne,świńskie zachowanie. Nie kupuj trzeciej świnki jeżeli ma tak cierpieć jak Twoje obecne... One chcą być razem, rozumiesz? Zbieraj kasę, nie wiem zrób coś żeby nazbierać na tą operację bo świnka jedynie cierpi, albo po prostu ją uśpij bo ja nie mam zamiaru przechodzić koło takiego okrucieństwa obojętnie. Wiem że je kochasz, tego nie da się zaprzeczyć po prostu nieświadomie robisz im krzywdę. Więc tak jak pisałam ALBO wkładasz ich do jednej DUŻEJ klatki albo nigdy ich ze sobą nie spotykasz,ok? No nie wiem, może połącz dwie w jedną? Chociaż tyle dobrego ... Jeżeli źle to zinterpretowałam to przepraszam, po prostu troszkę się zbulwersowałam ;) Naprawdę, proszę zrób coś w kierunku guza i osobnych klatek - jeżeli ich kochasz to zrobisz wszystko aby im ulżyć.

Obrazek
Jest szał,łapki urywa, ogórki latają

Konto usunięte

Postautor: Konto usunięte » 9 marca 2013, 19:10

za chwile dodam nowe zdjęcia ze wspólnego spotkania :D

Awatar użytkownika
Princessa
Użytkownik
Świnki morskie: Chobiczek,Princ(Książe)
Kontaktowanie:

Postautor: Princessa » 9 marca 2013, 19:13

Super! ja wkrótce spróbuje sfotografować Princa,uparty sierściuszek ciągle mi zwiewa

Obrazek
Obrazek
Buleczka za tęczowym mostem
Kocham cię

Konto usunięte

Postautor: Konto usunięte » 9 marca 2013, 19:15

Fafka123 pisze:Chanties, co ty opowiadasz?! Świnkia na pewno nie zdechnie z powodu towarzysza. Natomiast guz to też nie sprawka innej świnki tylko poważnej choroby! Jeżeli świnka jedna jest młodsza od drugiej to tym bardziej nie powinno być problemów z łączeniem. To nie są walki tylko normalne,świńskie zachowanie. Nie kupuj trzeciej świnki jeżeli ma tak cierpieć jak Twoje obecne... One chcą być razem, rozumiesz? Zbieraj kasę, nie wiem zrób coś żeby nazbierać na tą operację bo świnka jedynie cierpi, albo po prostu ją uśpij bo ja nie mam zamiaru przechodzić koło takiego okrucieństwa obojętnie. Wiem że je kochasz, tego nie da się zaprzeczyć po prostu nieświadomie robisz im krzywdę. Więc tak jak pisałam ALBO wkładasz ich do jednej DUŻEJ klatki albo nigdy ich ze sobą nie spotykasz,ok? No nie wiem, może połącz dwie w jedną? Chociaż tyle dobrego ... Jeżeli źle to zinterpretowałam to przepraszam, po prostu troszkę się zbulwersowałam ;) Naprawdę, proszę zrób coś w kierunku guza i osobnych klatek - jeżeli ich kochasz to zrobisz wszystko aby im ulżyć.

no właśnie jak moja mama wróci ze sklepu to spróbuje z nią pogadać o większej klatce,spróbuję też uzbierać kasę na operację,może nawet sprzedam telefon którego już nie używam.Ja po prostu nienawidzę kiedy zwierzaki cierpią więc też nie chętnie słucham wymówek mojej mamy.Te klatki co mam niestety nie da się połączyć choć dobry ten pomysł jest,przed chwilą zrobiłam domek Łatkowi z ręcznika zaraz dodam zjęcia
Ja naprawdę kocham zwierzaki i moje świnki,a co do kupna 3 świnki to nie chodzi o to tylko jak Łatek by zdechł to inną a nie 3 ;)
Dziękuję Ci za uwagę,może nawet powiem mamie żeby to przeczytała,może uda mi się poprosić kogoś z rodziny o pieniądze na klatkę

Awatar użytkownika
Princessa
Użytkownik
Świnki morskie: Chobiczek,Princ(Książe)
Kontaktowanie:

Postautor: Princessa » 9 marca 2013, 19:20

Ludy nie buntujcie się tak,nie których po prostu nie stać na operacje i na ze klatki ale na sam pierw(jak to mawia mój wychowawca)lepiej żeczywiście na ta operację pozbierać

Obrazek
Obrazek
Buleczka za tęczowym mostem
Kocham cię

Konto usunięte

Postautor: Konto usunięte » 9 marca 2013, 19:29

Princessa pisze:Ludy nie buntujcie się tak,nie których po prostu nie stać na operacje i na ze klatki ale na sam pierw(jak to mawia mój wychowawca)lepiej żeczywiście na ta operację pozbierać

dzięki
ale przed tym jeszcze bym musiała iść na kontrolę żeby dowiedzieć się co to jest

Awatar użytkownika
Świnkowy poleca