Princessa pisze:ja tez jak mam zdjatko jak Princ leży z Chobolem heh

Kocixu pisze:Witamy na forum, zycze powodzenia. Swinki sliczne, zwlaszcza Pako
Fafka123 pisze:Chanties, co ty opowiadasz?! Świnkia na pewno nie zdechnie z powodu towarzysza. Natomiast guz to też nie sprawka innej świnki tylko poważnej choroby! Jeżeli świnka jedna jest młodsza od drugiej to tym bardziej nie powinno być problemów z łączeniem. To nie są walki tylko normalne,świńskie zachowanie. Nie kupuj trzeciej świnki jeżeli ma tak cierpieć jak Twoje obecne... One chcą być razem, rozumiesz? Zbieraj kasę, nie wiem zrób coś żeby nazbierać na tą operację bo świnka jedynie cierpi, albo po prostu ją uśpij bo ja nie mam zamiaru przechodzić koło takiego okrucieństwa obojętnie. Wiem że je kochasz, tego nie da się zaprzeczyć po prostu nieświadomie robisz im krzywdę. Więc tak jak pisałam ALBO wkładasz ich do jednej DUŻEJ klatki albo nigdy ich ze sobą nie spotykasz,ok? No nie wiem, może połącz dwie w jedną? Chociaż tyle dobrego ... Jeżeli źle to zinterpretowałam to przepraszam, po prostu troszkę się zbulwersowałamNaprawdę, proszę zrób coś w kierunku guza i osobnych klatek - jeżeli ich kochasz to zrobisz wszystko aby im ulżyć.
Princessa pisze:Ludy nie buntujcie się tak,nie których po prostu nie stać na operacje i na ze klatki ale na sam pierw(jak to mawia mój wychowawca)lepiej żeczywiście na ta operację pozbierać
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości