Aperea pisze:Tu jest Peppa i zdjęcie mojej merinki, możesz mi wytłumaczyć na czym polega podobieństwo o którym piszesz?
 Co prawda na żywo Pepa wygląda inaczej, tam jej włosy są wyczesane i przygładzone a tak ma bardziej kręcone, sama nie wiem na jaką ona świnkę wygląda
 Co prawda na żywo Pepa wygląda inaczej, tam jej włosy są wyczesane i przygładzone a tak ma bardziej kręcone, sama nie wiem na jaką ona świnkę wygląda  

W rzeczywistości jej włosy wyglądają jak od merino, ale na zdjęciu tego nie widać
 W rzeczywistości jej włosy wyglądają jak od merino, ale na zdjęciu tego nie widać   Ma też coś z długowłosej, no po prostu taki mix
 Ma też coś z długowłosej, no po prostu taki mix  

Tylko, że nie lepiej było zaadoptować lub kupić od hodowcy? Nakręcasz zoologiki
 Tylko, że nie lepiej było zaadoptować lub kupić od hodowcy? Nakręcasz zoologiki   Ale już po sprawie, może świnka nie jest rasowa, ale napewno będzie super zwierzakiem
 Ale już po sprawie, może świnka nie jest rasowa, ale napewno będzie super zwierzakiem  
Julaa148 pisze:Moja jest długowłosa, chyba

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość