jak najbardziej klatka C i mam pytanie, gdzie można kupić osobno taką pułeczkę jak właśnie w tej klatce jest zamontowana ? i czy do standardowej 100 tki będzie pasowała?
Pati można takie półki bez problemu kupić. Tylko pamiętaj że są dwie szerokości setek. 50 i 60cm. Pewnie ciężej Ci będzie znaleźć plastikową ale te drewniane też się super sprawdzają, a świnie nawet tych podestów nie używają żeby na nie wskoczyć...
ja w swojej klatce mam zrobioną półke z .... panela podłogowego leży sobie na brzegach kuwety, obity ręcznikiem i stanowi dodatkowa powieszchnie mieszkalna. Prago ma dopiero 2 miesiaca a wskakuje na półke bez problemu, zresztą lubi tam chodzić, bo tam stołówka
My też mamy w naszej domowej 120-tce gdzie dziewczyny mieszkają pułeczkę z panela obitego polarem... ale chciałam w kracie ze starej 100-tki dorobić im taką pułkę bo ta krata służy im na ogrodzie jak idą świnki się najeść trawki:) i chciałama by miały jednocześnie schronienie i pułeczkę na miseczki muszę poszukać w sklepach zoo