Avonis pisze:No a teleportacja!?

Ja jak najbardziej polecam. Co do podgryzania to jest różnie, jedne podgryzają" sąsiadów" inne nie, ale sama świnka też może się powygryzać, więc regóły nie ma. Czas Ci tylko pokaże
 Ja jak najbardziej polecam. Co do podgryzania to jest różnie, jedne podgryzają" sąsiadów" inne nie, ale sama świnka też może się powygryzać, więc regóły nie ma. Czas Ci tylko pokaże  Ta świnka, którą właśnie wybrałaś ma bardzo fajne linie, więc może być niezła, ale gwarancji nigdy nie ma
 Ta świnka, którą właśnie wybrałaś ma bardzo fajne linie, więc może być niezła, ale gwarancji nigdy nie ma  Ja mam właśnie jej tatę u siebie
 Ja mam właśnie jej tatę u siebie  Tylko pomyśl jeszcze o tym, że ma biały tył, więc będzie Ci bardzo ciężko utrzymać jej biel, a za to mogą być odjęte punkty, jak świnka będzie "żółta"
 Tylko pomyśl jeszcze o tym, że ma biały tył, więc będzie Ci bardzo ciężko utrzymać jej biel, a za to mogą być odjęte punkty, jak świnka będzie "żółta"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości