maja Cavie Complete, Cavie Nature oraz Supa Guinea Pig Excel i ani tej ani tej nie jedzą -.- szlag mnie trafia. Cos tam podzióbią i idą sobie. Wolą warzywa.
 maja Cavie Complete, Cavie Nature oraz Supa Guinea Pig Excel i ani tej ani tej nie jedzą -.- szlag mnie trafia. Cos tam podzióbią i idą sobie. Wolą warzywa.
 Oczywiście wymieniam xd
 Oczywiście wymieniam xd Wrzucę im kolbę to leży koło miesiąca, czasami dłużej, a w końcu znika w przeciągu jednej nocy. Nie wiem od czego to zależy
 Wrzucę im kolbę to leży koło miesiąca, czasami dłużej, a w końcu znika w przeciągu jednej nocy. Nie wiem od czego to zależy  
 .... najlepszą karmą jest Cavia Nature ? A z tych troszkę tańszych ?
 .... najlepszą karmą jest Cavia Nature ? A z tych troszkę tańszych ? 
 do takiej gotowej mieszanki dodaję również ziółka Zuzali
 do takiej gotowej mieszanki dodaję również ziółka Zuzalimargo-mau pisze:a wiec z tego co wyczytałam karmy z vitapolu to zło tak?.... najlepszą karmą jest Cavia Nature ? A z tych troszkę tańszych ?
Pytam ponieważ nie wiem jaka kolejną karmę kupić Peppie . A już się pogubiłam troszkę w tym
Czy ta karma jest dobra ? http://animalia.pl/produkt,16509,105,ve ... -750g.html

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości