Asia909 pisze:margo-mau:
nie kupowałam ale wygląda na porządny sklep.nie sprzedają świństwa typu Animals. Wydaje mi się w porządku
To super
 Zrobię w nim zakupy i w tedy ocenię
Asia909 pisze:margo-mau:
nie kupowałam ale wygląda na porządny sklep.nie sprzedają świństwa typu Animals. Wydaje mi się w porządku

Jest bardzo dobry ale przesyłki są droższe niż same produkty o.o np. zioła 5 zł a przesyłka 10 zł.
 Jest bardzo dobry ale przesyłki są droższe niż same produkty o.o np. zioła 5 zł a przesyłka 10 zł. bede tam kuwete zamawiac, bo zamowilam na innym ale za mala, a tu duza w cenie tamtej malej ;p
 bede tam kuwete zamawiac, bo zamowilam na innym ale za mala, a tu duza w cenie tamtej malej ;pPaula pisze:http://piggyshop.pl - szukając drabinki dla Rokiego do pięterka natknelam sie na ten sklep, zna go ktos? Wydaje sie byc ok
 . Dla osób, które mają taką możliwość - polecam!
. Dla osób, które mają taką możliwość - polecam!

super sklep i naprawdę niskie ceny. Do tego jest on w TOruniu więc mogę odbierać osobiście
 super sklep i naprawdę niskie ceny. Do tego jest on w TOruniu więc mogę odbierać osobiście 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości