Zauważyłam, że na każdego domownika inaczej pokwikuje ( mnie to chyba tylko z jedzeniem kojarzy
 Zauważyłam, że na każdego domownika inaczej pokwikuje ( mnie to chyba tylko z jedzeniem kojarzy  ) . Wypuszczona biega jak szalona wiec wszystko w jak najlepszym porządku
 ) . Wypuszczona biega jak szalona wiec wszystko w jak najlepszym porządku  Dodaję pare foteczek Peppy
 Dodaję pare foteczek Peppy  
 Zauważyłam, że na każdego domownika inaczej pokwikuje ( mnie to chyba tylko z jedzeniem kojarzy
 Zauważyłam, że na każdego domownika inaczej pokwikuje ( mnie to chyba tylko z jedzeniem kojarzy  ) . Wypuszczona biega jak szalona wiec wszystko w jak najlepszym porządku
 ) . Wypuszczona biega jak szalona wiec wszystko w jak najlepszym porządku  Dodaję pare foteczek Peppy
 Dodaję pare foteczek Peppy  

Pozdrawiam wraz z Lucky'm.
  Pozdrawiam wraz z Lucky'm. Kolejna porcja foteczek mojej wybrednej Peppy
 Kolejna porcja foteczek mojej wybrednej Peppy  Ciężko ją złapać żeby fotkę cyknać nijaka z niej modelka
 Ciężko ją złapać żeby fotkę cyknać nijaka z niej modelka   ale zawsze cos się uda pstryknać .
  ale zawsze cos się uda pstryknać . a świnka słodziutka
 a świnka słodziutka 
 <3 ....
 <3 ....  Rozrzucam sianko po całej klatce ...
 Rozrzucam sianko po całej klatce ... 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości