Świnki morskie forum / Cavia.pl

Forum o świnkach morskich

Lucek problem

Niezbędna pomoc w przypadku podejrzenia choroby lub innych problemów.
Paula
Użytkownik
Kontaktowanie:

Re: Lucek problem

Postautor: Paula » 17 lipca 2013, 23:30

ale glupio piszesz, a ja tak tylko napisalam, mialam miec samiczke ale sie okazalo tak ze musialam wziasc samca, niechce drugiego jak one troszke smrodza, dlatego bym wolala dla niego samiczke zeby nie byl sam.. Chodzilo mi ze mam samych chlopakow, a od nich bardziej czuc (od chomika mniej ale od prosiaka bardziej) No i kumpeli prosiak tez mial taki zabieg i sie wybudzil, wiem ze to ciezka operacja bo niewiadomo czy sie wybudzi itp. Samiczki tez ciezko to znosza, to w takim razie Roki musi pobyc narazie sam, z reszta niewiem czy on taki przyjazny dla innych bo np. chomikowi chcial kiedys lapke ugryzc, a psa za siersc ciągnie.

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika

Awatar użytkownika
Asia909
Użytkownik
Świnki morskie: Tośka <33333
Neska <33333
Ś.P. Kubuś <333333 na zawsze w naszej pamięci!
Kontaktowanie:

Postautor: Asia909 » 18 lipca 2013, 9:46

Pamietaj ze swinek nadal bedzie kopulowal z samiczka po kastracji ;)

Zależy Ci na losie świnek morskich?
Planujesz mieć nowego podopiecznego?
Nie kupuj! Adoptuj!
ADOPCJE http://swinkimorskie.eu/adopcje.php
Jesteś zainteresowany adopcją? Pisz do mnie na PW lub na e-mail: [email protected]

Paula
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: Paula » 18 lipca 2013, 10:35

O, Ty przynajmniej mi normalnie napisalas :) Dobra to sie bardziej zastanowie nad samczykiem ale to tez wydatki bo bym musiala klatke 100 jak nie wiecej no i mama wtedy by mnie wyprowadzila z tymi prosiakami, bo jeszcze pies i chomik, najlepiej miec swinki nawet ze 3 jak sie ma samemu mieszkanie bo tak to ciezko troche. Narazie Roki sam ejst, ale wypuszczany wiec sie nie nudzi, staram sie ajk moge by mu zapewnic jak najlepsze warunki, nowe legowiska, smakołyki, te dobre karmy, teraz mam brak kasy.. a do pracy dopiero od wrzesnia jak jakis fajny staz bedzie, bo narazie niechce na stałe, bo chce miec wolne weekendy ;p

Obrazek
Obrazek