Nie polecam tego sklepu do nabywania świnek, lepiej adoptować lub kupić od hodowcy niż w takim sklepie

A wy macie jakąś opinię na temat tego zoologa?
Jeśli istnieje temat o tym sklepie to przepraszam, ale szukając nie znalazłam takiego

milaaneczka pisze:są swinki to musi smierdziec , ale jutro bede w pozku to tam lukne
olagrzes pisze:to jeden z najgorszych sklepów zoologicznych, pisałam ze Stowarzyszeniem Pomocy Śwniknom morskim o tym, ale niestety zostałam olana, zwierzęta trzymane są w koszmarnych warunkach, pisałam do Inspektoratu Weterynarii, ale odpisali mi, że nie ma określonych norm, jeśli chodzi o zoologiczne, ale odpisali mi też (pisałam o konkretnej śwince), że nie wszystkie zwierzęta są zwierzętami stadnymi, jakby nie wiedzieli, że świnki właśnie takimi są. Płakać mi się chcę jak tylko wchodzę do tego sklepu, obsługa FATALNA, ludzie mają totalnie gdzieś te biedne zwierzęta, które trzymane są w brudzie, często bez picia... zróbmy coś żeby zamknęli to okropne miejsce..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość