. Popłakaliśmy się ze śmiechu. Utknęła biedaczka i ledwo dałam radę ją wyciągnąc bez rozcinania spodni!
 . Popłakaliśmy się ze śmiechu. Utknęła biedaczka i ledwo dałam radę ją wyciągnąc bez rozcinania spodni! 

ale zeby z tego sie smiac to trzeba to zobaczyc xd
 ale zeby z tego sie smiac to trzeba to zobaczyc xd 

rozłożyliśmy na podłodze liście sałaty (bo to ją najłatwiej przekupywało), ale mała dalej tam siedziała. Postanowiliśmy dać jej czas, by sama wróciła do siebie.. jak zgłodnieje :p oczywiście jedzonko zostawiliśmy. Po północy wróciły współlokatorki i były zszokowane jak zobaczyły kartkę na drzwiach łazienki z napisem "Uwaga, prosiak pod wanną!, Proszę o niestresowanie jej".. do rana dziewczyny próbowały ją wyciągnąć.. na marne. A rano, gdy szykowałam się na uczelnię.. jakby nigdy nic chodziła sobie po przedpokoju.. nawet nie uciekała na mój widok, jakby o było całkiem normalne :p
 rozłożyliśmy na podłodze liście sałaty (bo to ją najłatwiej przekupywało), ale mała dalej tam siedziała. Postanowiliśmy dać jej czas, by sama wróciła do siebie.. jak zgłodnieje :p oczywiście jedzonko zostawiliśmy. Po północy wróciły współlokatorki i były zszokowane jak zobaczyły kartkę na drzwiach łazienki z napisem "Uwaga, prosiak pod wanną!, Proszę o niestresowanie jej".. do rana dziewczyny próbowały ją wyciągnąć.. na marne. A rano, gdy szykowałam się na uczelnię.. jakby nigdy nic chodziła sobie po przedpokoju.. nawet nie uciekała na mój widok, jakby o było całkiem normalne :p

a kiedyś jak był mniejszy i miał mniejszy domek, zrobiony z kartonu to nosił go na grzbiecie jak żółw po całej klatce
 a kiedyś jak był mniejszy i miał mniejszy domek, zrobiony z kartonu to nosił go na grzbiecie jak żółw po całej klatce  a jak znudziło mu się noszenie to wywracał do góry nogami i siedział w nim zadowolony
 a jak znudziło mu się noszenie to wywracał do góry nogami i siedział w nim zadowolony  mój Świnek jest śmieszny sam w sobie, śmiesznie wgląda jak się go głaszcze po szyi, wyciąga wtedy głowę do góry i mruży oczka
 mój Świnek jest śmieszny sam w sobie, śmiesznie wgląda jak się go głaszcze po szyi, wyciąga wtedy głowę do góry i mruży oczka  

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości