vagina_denata pisze:Ty się śmiejesz, a tu nic zabawnego nie ma. Coś ustalono, ale nie wiadomo co, bo to tajemnica, na forum działa sekta, my kasujemy posty, które odkryją prawdę, a wy czerpiecie jakieś tajemnicze wpływy z tego, że zniechęcacie nikę do rozmnażania rocznej samicy. Smutni panowie w czarnych garniturach już tu jadą.
No nie!!! VAgina czytać nie umie!!! Ale to jakby oczywiste!!! Wszystko napisałam. Jedyne czego nie zrobiłam to nie podałam kto co powiedział, bo obie moje rozmówczynie prosiły żeby tego nie robić.
A wpływy to Wy czerpiecie z 1%. Ja z miłości do świnek (na Waszym miejscu) działałabym bez zbierania kasy.
A z kolei wypowiedź na temat samobójstwa - rozświetliła mi całkiem profil rozmówcy.
Dziewczyny... a może i ukryci faceci - nie wiem - wracajcie do pracy, na studia i nie zabierajcie głosu tak pewnie. Za mało jeszcze wiecie. Coś tam wiecie, ale to zdecydowanie za mało. Pierwsza podstawowa zasada to wiedzieć, że się nie wie. A Wy - nie wiecie jeszcze, że nie wiecie, a szarpiecie się jak rak w ukropie. Żegnam. Odezwę się po rozmowie z Głównym Wetem i dr Bieleckim.
Pozdrawiam