Cześc jestem posiadaczką dwóch swinek morskich o imieniu Pusio-kupionego 2 dni temu i Duduśia -kupionego dzisiaj .Swinki jeszcze sa nie oswojone dzikie i nie ufne.Dopiero co zaczelismy je oswajac z nami i z otoczeniem biorąc chlopaków na rece.Dopiero od godziny wyszły z kąta i odwazyły sie polatac po klatce.jedynie jak krece sie po pokoju to uciekaja znowu w kąt .Obydwie są trzy kolorowe (biało-czarno-rude) z tym że Pusio jest gładkowłosy a Duduś jest rozetką.przepraszam za słabą jakosc zdjec nastepne postaram sie zrobic lepsze.pozdrawiam :*
Duduś i Pusiek dzisiaj maja jakiś napad głodu non stop jedzą.. nie wiem dlaczego może mają taki dzień biorę je na ręce ale puki co Pusiek jest ciekawski ale płochliwy na rekach a Duduś siedzi bez ruchu Ożywają wtedy kiedy nikt nie chodzi kolo ich klatki ,wtedy zaczynają brykac .jak podchodze uciekaja w róg
Dziękuję dogadują sie! puki co nie zaobserwowałam u nich walki ani kłótni na szczęście Może dlatego ze są kupione z jednego zoologa a one były razem w klatce a może dlatego że jeszcze się nie oswoiły z miejscem i nie sa tak pewne siebie albo poprostu się lubią