i to dobrze uposażony, bo ma chłopak dobę, a widać na żywo dokładnie literkę I i małą kropeczkę....
 i to dobrze uposażony, bo ma chłopak dobę, a widać na żywo dokładnie literkę I i małą kropeczkę.... przed chwilką rozmawiałam z mężem właśnie o kastracji, ale boje się, że to niebezpieczne dla niego
 i kiedy taki zabieg się przeprowadza, jak to wygląda?? ja nie chce go oddawać
 i kiedy taki zabieg się przeprowadza, jak to wygląda?? ja nie chce go oddawać 

Tylko.pamietaj ze i tak choc bedzie bezplodny bedzie kopulowal z samiczkami. Ale to tylko chyba pozytyw dla nich
 Tylko.pamietaj ze i tak choc bedzie bezplodny bedzie kopulowal z samiczkami. Ale to tylko chyba pozytyw dla nich   
  nie chce podejmować decyzji pochopnie
 nie chce podejmować decyzji pochopnie 

sierść mi lekko spuszyła się i wyglądam jak mała kuleczka
 sierść mi lekko spuszyła się i wyglądam jak mała kuleczka  heh mimo, że jem już stały pokarm, uwielbiam sianko i Cavie to mleczko mamusi jest nie zastąpione
 heh mimo, że jem już stały pokarm, uwielbiam sianko i Cavie to mleczko mamusi jest nie zastąpione   rośnie ze mnie wspaniały facet
 rośnie ze mnie wspaniały facet   mimo, że jestem kundelkiem, bo mój tatuś jest gładkowłosy, a mamusia rozetka, to ja zabrałem więcej genów mamy, bo wyglądam jak mały rozet
 mimo, że jestem kundelkiem, bo mój tatuś jest gładkowłosy, a mamusia rozetka, to ja zabrałem więcej genów mamy, bo wyglądam jak mały rozet