Mały ma dziś 2 dobę, a już od wczoraj sięga do poidełka i pije
 Mały ma dziś 2 dobę, a już od wczoraj sięga do poidełka i pije   nom 3 godziny po porodzie już chciał próbować sianka
 nom 3 godziny po porodzie już chciał próbować sianka  oj będzie z niego żarłok
 oj będzie z niego żarłok   i ciągle chłopak nadaje
 i ciągle chłopak nadaje  dziś Tosia przyniosła mu marchewkę aby sobie podjadł
 dziś Tosia przyniosła mu marchewkę aby sobie podjadł 
 szukam beaphar care + i nigdzie nie ma
 szukam beaphar care + i nigdzie nie ma  obecnie mam tylko Cavie Complete VL i Cripsy Muesli Guinea Pigs VL myślicie, że wystarczą dla malucha?? co jeszcze mogę mu dawać?? i od kiedy do diety wprowadzić mu warzywka??
 obecnie mam tylko Cavie Complete VL i Cripsy Muesli Guinea Pigs VL myślicie, że wystarczą dla malucha?? co jeszcze mogę mu dawać?? i od kiedy do diety wprowadzić mu warzywka??
 CN jest dla swinek od 1 miesiaca zycia wiec do tego czasu spokojnie.
 CN jest dla swinek od 1 miesiaca zycia wiec do tego czasu spokojnie. 
 jak nie śpi to ciągle biega
 jak nie śpi to ciągle biega  hehe A Tosia go pilnuje jak oka w głowie
 hehe A Tosia go pilnuje jak oka w głowie  nie lubi żadnych kocyków, wszystko wyrzuca z klatki, nawet do domku wsadziłam jej hamak z polaru, na którym ona tylko leżała zamiast kocyka to go wyciągnęła ze złością... jak śpią oboje w domku to go wpycha głębiej a sama leży na brzegu aby tylko go nie było widać
 nie lubi żadnych kocyków, wszystko wyrzuca z klatki, nawet do domku wsadziłam jej hamak z polaru, na którym ona tylko leżała zamiast kocyka to go wyciągnęła ze złością... jak śpią oboje w domku to go wpycha głębiej a sama leży na brzegu aby tylko go nie było widać  hehe
 hehe
 mały ciągle skacze po klatce, bo on nie chodzi
 mały ciągle skacze po klatce, bo on nie chodzi  a na dodatek Iga prawdopodobnie ma rujkę, przez co dopomina się większej ilości pieszczot
 a na dodatek Iga prawdopodobnie ma rujkę, przez co dopomina się większej ilości pieszczot 
 przytyłem od wczoraj 6 g
  przytyłem od wczoraj 6 g  mam już 128g
 mam już 128g  

łobuziak, a zabieg u niego wchodzi w gre czy bedzie raczej do oddania do adopcji?
 łobuziak, a zabieg u niego wchodzi w gre czy bedzie raczej do oddania do adopcji? Ale to nie jest decyzja na 100%, bo ciężko mi będzie się z nim rozstawiać
 Ale to nie jest decyzja na 100%, bo ciężko mi będzie się z nim rozstawiać  Ale zobaczymy
 Ale zobaczymy 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość