Sika i bobkuje gdzie popadnie, w kuwecie rowniez, zastanawiam sie czy jakby mial mate lazienkowa to by bylo lepiej, bo niebardzo oplaca mi sie sprzatac czesciej calosc w klatce jak kupuje nie trociny tylko te korki a one sporo drozsze i zamawiam kurierem z allegro je, niechce zeby mi worek szedl w 2 tygodnie
 Sika i bobkuje gdzie popadnie, w kuwecie rowniez, zastanawiam sie czy jakby mial mate lazienkowa to by bylo lepiej, bo niebardzo oplaca mi sie sprzatac czesciej calosc w klatce jak kupuje nie trociny tylko te korki a one sporo drozsze i zamawiam kurierem z allegro je, niechce zeby mi worek szedl w 2 tygodnie  (ogolnie jeden worek starcza mi na miesiac, ale przy takim sprzataniu jak teraz) no i czuc
 (ogolnie jeden worek starcza mi na miesiac, ale przy takim sprzataniu jak teraz) no i czuc  Doradzcie cos prosze
 Doradzcie cos prosze
 Oby byla jakas roznica bo Roki to mały smrodek ostatnio, siersc mu przycielam bo tez deptal ją jak i rowniez obsikiwal, to mzoe teraz tez nie bedzie jzu tak zle, jak mu od jutra zrobie taki remoncik z matą, bo tak to tylko te korki trocinowe ma, a z mata to i w lapki mu bedzie lepiej ;p tylko zeby jej nie podgryzal ;o
 Oby byla jakas roznica bo Roki to mały smrodek ostatnio, siersc mu przycielam bo tez deptal ją jak i rowniez obsikiwal, to mzoe teraz tez nie bedzie jzu tak zle, jak mu od jutra zrobie taki remoncik z matą, bo tak to tylko te korki trocinowe ma, a z mata to i w lapki mu bedzie lepiej ;p tylko zeby jej nie podgryzal ;o 
							Wróć do „Sprzątanie i podłoża”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości