Jest prześliczny
 Jest prześliczny 
 nie wiem jak inaczej nazwać ten dźwięk, to taki warkot jak dziewczyny wykazują na siebie jak się kłócą... może to turkotanie?? ale zauważyłam, że robi tak jak się niecierpliwi...
 nie wiem jak inaczej nazwać ten dźwięk, to taki warkot jak dziewczyny wykazują na siebie jak się kłócą... może to turkotanie?? ale zauważyłam, że robi tak jak się niecierpliwi... 

bo już myślałam, że zaczyna go odrzucać... w sumie to ja się Tosi nie dziwie, bo mały ciągle pi pi pi, pi pi pi i za mamą, mama do kuwety, a on za nią i tak cały czas
 bo już myślałam, że zaczyna go odrzucać... w sumie to ja się Tosi nie dziwie, bo mały ciągle pi pi pi, pi pi pi i za mamą, mama do kuwety, a on za nią i tak cały czas   naśladuje każdy jej krok
 naśladuje każdy jej krok  

Byłam w poniedziałek na wizytę kontrolną z całą moją 3 i dr Michał nie chciał uwierzyć, że mały ma tydzień taki duży stwór jest
  Byłam w poniedziałek na wizytę kontrolną z całą moją 3 i dr Michał nie chciał uwierzyć, że mały ma tydzień taki duży stwór jest   Powiedział też, że u nich w gabinecie dość często wykonują zabieg kastracji i, że u takiej małej świnki wystarczy ok 2 tyg po zabiegu, po zdjęciu szwów i już można dołączyć do koleżanek
 Powiedział też, że u nich w gabinecie dość często wykonują zabieg kastracji i, że u takiej małej świnki wystarczy ok 2 tyg po zabiegu, po zdjęciu szwów i już można dołączyć do koleżanek  Ale co jeszcze zrobimy to ja nie wiem
 Ale co jeszcze zrobimy to ja nie wiem 

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 0 gości