Rezi był uratowany z pseudohodowli.
Ja niestety nie mam na osiedlu zoologa
 Muszę popylać do miasta ok 5 km.
 Muszę popylać do miasta ok 5 km.Ale warto bo zadbane wszystko tylko ceny
 Gdzieś z cenami ważne że świnia ma być zdrowa i najedzona!
 Gdzieś z cenami ważne że świnia ma być zdrowa i najedzona!Rezi był uratowany z pseudohodowli.
 Muszę popylać do miasta ok 5 km.
 Muszę popylać do miasta ok 5 km. Gdzieś z cenami ważne że świnia ma być zdrowa i najedzona!
 Gdzieś z cenami ważne że świnia ma być zdrowa i najedzona! 

Pod koniec lipca minely 2 lata jak u mnie jest, a juz musial miec sporo jak go kupilam, wiec mozliwe ze ma juz te 3 latka, ale chomiki syryjskie sporo zyja, a jak sie dba to juz w oogole
 Pod koniec lipca minely 2 lata jak u mnie jest, a juz musial miec sporo jak go kupilam, wiec mozliwe ze ma juz te 3 latka, ale chomiki syryjskie sporo zyja, a jak sie dba to juz w oogole  Tylko szkoda mi go ze ma te braki siersci
 Tylko szkoda mi go ze ma te braki siersci  
  Teraz odkładam i zamierzam kupić 100 cm + nowego domownika. Nie mogę się doczekać! Szkoda tylko, że nie bardzo mam jak adoptować (daleko) a najbliższa hodowla jest chyba w Rzeszowie
  Teraz odkładam i zamierzam kupić 100 cm + nowego domownika. Nie mogę się doczekać! Szkoda tylko, że nie bardzo mam jak adoptować (daleko) a najbliższa hodowla jest chyba w Rzeszowie 

Różnica jest 30 zł, ale to zakup na lata, więc nie ma co oszczędzać
 Różnica jest 30 zł, ale to zakup na lata, więc nie ma co oszczędzać 

No i mama nudne rybki ma. ;p
 No i mama nudne rybki ma. ;p

Stoje, marudzę, że trociny za drobne, że siano nie pachnie, że coś tam....
 Stoje, marudzę, że trociny za drobne, że siano nie pachnie, że coś tam....

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości