Zależy Ci na losie świnek morskich? Planujesz mieć nowego podopiecznego? Nie kupuj! Adoptuj! ADOPCJEhttp://swinkimorskie.eu/adopcje.php Jesteś zainteresowany adopcją? Pisz do mnie na PW lub na e-mail: [email protected]
a czy można śwince podawać brokuły? Albo np męczy mnie to już, od długiego czasu czy świnki mogą jeść pomarańcze CYTRYNĘ, kiwi , mandarynkę, banana, i inne owice cytrusowe??? Dzisaj w Boże Narodzenie kiedy w domu stoi choinka świnia dobrała się do choinki i zaczęła ją jeść od razu ją zabarałam . I pytanie CZy świnki mogą jeść igły bo zaczęła prostu jeść , z zaskoczenia ale od razu zaareogowałam co o tym myślicie???
Pomarańcze, kiwi, mandarynki, banany i nawet grejpfruty mogą jeść. Cytryny raczej nie ruszą. Drzewa iglaste zawierają olejki i nie wolno ich podawać świnkom. Jeśli zjadła mało, to nic jej nie będzie, ale uważaj na tę choinkę.
Zaktualizowałam spis: viewtopic.php?f=7&t=5265&p=84809#p84809 Dla niezorientowanych - w powyższym linku znajdują się produkty wymienione w tym temacie, ale w wielkim uporządkowaniu - bez konieczności przeszukiwania kilkudziesięciu stron postów. Zapraszam do korzystania
+ użytkownicy, jak odpowiadacie komuś na pytanie, to nie proszę żebyście każdy produkt sprawdzali, czy pojawił się już w spisie, ale jeśli pamiętacie, że już o tym była mowa - odsyłajcie do spisu produktów.
A ja mam pytanie w sprawie suszonej pokrzywy gdyż niebawem mam zamiar wybrać się do sklepu zoologicznego i taką zakupić czekam tylko na Wasze opinie czy świnkom smakuje, czy coś do niej dodajecie itd. Z góry dziękuje za odpowiedź.