Najpierw umarł mój piesek Czikuś (stąd mój login) ;( później babcia D: a wczoraj  świnka Tosiek. Mam jeszcze Milka, który również tęskni za Tośkiem
 Najpierw umarł mój piesek Czikuś (stąd mój login) ;( później babcia D: a wczoraj  świnka Tosiek. Mam jeszcze Milka, który również tęskni za Tośkiem   Nie mogę normalnie myśleć, jestem strasznie przygnębiona...  Pomóżcie....
 Nie mogę normalnie myśleć, jestem strasznie przygnębiona...  Pomóżcie.... Najpierw umarł mój piesek Czikuś (stąd mój login) ;( później babcia D: a wczoraj  świnka Tosiek. Mam jeszcze Milka, który również tęskni za Tośkiem
 Najpierw umarł mój piesek Czikuś (stąd mój login) ;( później babcia D: a wczoraj  świnka Tosiek. Mam jeszcze Milka, który również tęskni za Tośkiem   Nie mogę normalnie myśleć, jestem strasznie przygnębiona...  Pomóżcie....
 Nie mogę normalnie myśleć, jestem strasznie przygnębiona...  Pomóżcie.... " itd.
" itd. Pozdrawiam.
 Pozdrawiam. Oczekuję zaraz tłumu mówiącego "wszystko będzie dobrze"
 Oczekuję zaraz tłumu mówiącego "wszystko będzie dobrze" 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości