byłam pewna, że tak nie powinno być ale nie mam doświadczenia ze świnkami. Jestem pewna natomiast, że Twoje świnki mają często wymieniane to sianko i jest ich pewnie po kilka sztuk z mamusią w klatce. Nutka pochodzi z hodowli, w której w jednym pomieszczeniu było spoooro świnek i sianko było hmm... jak to powiedzieć...mocno wyeksploatowane.
  byłam pewna, że tak nie powinno być ale nie mam doświadczenia ze świnkami. Jestem pewna natomiast, że Twoje świnki mają często wymieniane to sianko i jest ich pewnie po kilka sztuk z mamusią w klatce. Nutka pochodzi z hodowli, w której w jednym pomieszczeniu było spoooro świnek i sianko było hmm... jak to powiedzieć...mocno wyeksploatowane. 

Prosiaczek na początku był bardzo niezadowolony ale po paru minutach rozwalił się na rękach jak lorbas (tekst mojej mamy,która na początku nie chciała się zgodzić na świnkę a teraz pisze na forum więcej niż ja
  Prosiaczek na początku był bardzo niezadowolony ale po paru minutach rozwalił się na rękach jak lorbas (tekst mojej mamy,która na początku nie chciała się zgodzić na świnkę a teraz pisze na forum więcej niż ja  ). Dzisiaj mała sama przytulała się do mnie i wskakiwała na ręce.
 ). Dzisiaj mała sama przytulała się do mnie i wskakiwała na ręce.

bella_ pisze:Ma ok. 3 miesiące.

bella_ pisze:Ma ok. 3 miesiące.
 Nie masz się czym martwić.
 Nie masz się czym martwić. 
							Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości