) to zamówię większą pakę.
) to zamówię większą pakę.czikuczikulinka pisze:mam pytanie do właścicieli prosiaczków, które wcinają VL Nature. 750g na ile czasu Wam starcza taka paczka przy jednym prosięciu? miesiąc?

może u mojego wieprzka wynika to z tego, że tę karmę ma dopiero niecały tydzien, wcześniej przez pół roku podawała mu poprzednia właścicielka jakieś zbożowe obrzydlistwo...
 może u mojego wieprzka wynika to z tego, że tę karmę ma dopiero niecały tydzien, wcześniej przez pół roku podawała mu poprzednia właścicielka jakieś zbożowe obrzydlistwo...  i może potrzebuje czasu. ale nie wiem czy ruszył by Complete bo granulek takich długich nie rusza z przyzwyczajenia - w żadnej karmie. chyba ma jakiś wstręt albo złe wspomnienia z tym
 i może potrzebuje czasu. ale nie wiem czy ruszył by Complete bo granulek takich długich nie rusza z przyzwyczajenia - w żadnej karmie. chyba ma jakiś wstręt albo złe wspomnienia z tym  

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości