Świnki morskie forum / Cavia.pl

Forum o świnkach morskich

guzek u świnki

Niezbędna pomoc w przypadku podejrzenia choroby lub innych problemów.
asiek1000
Użytkownik
Kontaktowanie:

guzek u świnki

Postautor: asiek1000 » 10 maja 2014, 20:32

Witam serdecznie
Jestem właścicielką prawie dwuletniego prosiaka u którego wyczułam guzek na pleckach :sad: nie boli on go (przynajmniej tak mi się wydaje), sierść normalnie w tym miejscu rośnie, kurcze boje się że może to być nowotwór :confused: mam świadomość, że przez internet nikt mi diagnozy nie postawi ale może macie jakieś doświadczenie w tej kwestii??? Czy posiadacie spis weterynarzy godnych polecenia, potrzebuję jakiegoś z Zielonej Góry. Jestem nowa na forum i jeszcze za bardzo nie wiem jak się poruszać więc jesli już występuje taki temat to z góry przepraszam za dublowanie.... pozdrawiam Asia

Awatar użytkownika

Awatar użytkownika
GalaxySparkle
Zasłużony
Kontaktowanie:

Re: guzek u świnki

Postautor: GalaxySparkle » 14 maja 2014, 0:07

Wystarczy zerknąć na stronie głównej na działy, na które podzielone jest forum. Znajdziesz tam dział z polecanymi weterynarzami.

Awatar użytkownika
emejdz
Użytkownik
Świnki morskie: Świń (Milord)
Kontaktowanie:

Re: guzek u świnki

Postautor: emejdz » 24 maja 2014, 21:00

no właśnie mój prawie trzyletni świnek też ma takiego guzka. jest on z jego lewej strony z boku na plecach. co to może być? jak dotykam palcem to świnek nie piszczy z bólu. ktoś miał podobny problem?