Świnki morskie forum / Cavia.pl

Forum o świnkach morskich

Roger i Rafa z tej strony! :)

Przywitaj się z innymi użytkownikami. Napisz coś o sobie i swoich zwierzakach.
lexii89
Użytkownik
Kontaktowanie:

Roger i Rafa z tej strony! :)

Postautor: lexii89 » 15 maja 2014, 9:18

Cześć wszystkim! :) Zarejestrowałam się już jakiś czas temu, ale z powodu chronicznego braku czasu nie mogłam przywitać się wcześniej. Ale do rzeczy! Od prawie 5 miesięcy ja i mój chłopak jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami dwóch prześlicznych prosiątek z hodowli Mientus Cavies. Od razu zaznaczam, że Rafa, to skrót od imienia Rafael, a świniaki są braćmi, więc żadnego rozmnażania nie będzie. ;) Zdjęcia postaram się dodać, jak tylko wrócę z pracy, bo tutaj niestety nie mam takiej możliwości. Maluchy (no może już nie takie znowu maluchy, bo rosną w ekspresowym tempie) są w kolorach cream i buff (wg rodowodów), ale jak ich kupiliśmy, to były praktycznie identyczne, poza drobnymi różnicami w budowie pyszczków. Od początku jestem w stałym kontakcie z Panią Danusią, właścicielką hodowli, ale przeczytałam też większość wątków na forum i muszę przyznać, że wiele moich wątpliwości zostało rozwianych, za co serdecznie dziękuję! :) W przeciwnym razie pewnie zadręczyłabym Panią Danusię telefonami i mailami, a przy okazji wyszła na wariatkę u weterynarza. Chociaż mam już swoje lata (24), to Roger i Rafa są moimi pierwszymi świnkami i stąd moje przewrażliwienie. ;)
Pozdrawiam wszystkich,
Ola

Awatar użytkownika

lexii89
Użytkownik
Kontaktowanie:

Re: Roger i Rafa z tej strony! :)

Postautor: lexii89 » 15 maja 2014, 18:35

Przepraszam, że piszę posta za postem, ale nie widzę nigdzie opcji "zmień/edytuj". :unsure: Próbowałam w dwóch przeglądarkach i nic..
Załączniki
2014-03-22-458.jpg
Moje ulubione zdjęcie. x) Sami tak zrobili, jak tylko włączyłam odkurzacz.
2014-03-22-451.jpg
Rafa, to ten pierwszy, Roger jak zwykle schowany za bratem. :)

Wróć do „Powitania”