)
) )
) Zauważyłam, że problemem był fakt, że pidełko się ruszało. Usztywniliśmy je drucikami i Gutek już się go nie boi.
 Zauważyłam, że problemem był fakt, że pidełko się ruszało. Usztywniliśmy je drucikami i Gutek już się go nie boi.
Nejvii pisze:Zauważyłam, że problemem był fakt, że pidełko się ruszało. Usztywniliśmy je drucikami i Gutek już się go nie boi.
 Jedyny mankament poidełka Ferplasta jest taki, że ma ogromny "ustnik" (tą metalową rurkę z kulką) i świniaki odmawiają picia z niego.
 Jedyny mankament poidełka Ferplasta jest taki, że ma ogromny "ustnik" (tą metalową rurkę z kulką) i świniaki odmawiają picia z niego. Więc to akurat nie problem, pokarmy oczywiście soczyste też dostaje. Chodzi tylko o to, że gdy jestem w domu, a mój Maluszek wyleje wodę z miseczki to natychmiast ją uzupełniam, ale gdy jestem w pracy i nikogo nie ma może być problem... A Mumi jest małym dzikusem, który podczas popcorningu rozlewa wszystko
 Więc to akurat nie problem, pokarmy oczywiście soczyste też dostaje. Chodzi tylko o to, że gdy jestem w domu, a mój Maluszek wyleje wodę z miseczki to natychmiast ją uzupełniam, ale gdy jestem w pracy i nikogo nie ma może być problem... A Mumi jest małym dzikusem, który podczas popcorningu rozlewa wszystko  ) Za każdym razem gdy będę go brać wezmę też poidełko i spróbuję go może w ten sposób zachęcić do picia... zobaczymy co  tego wyjdzie... trzymajcie kciuki
) Za każdym razem gdy będę go brać wezmę też poidełko i spróbuję go może w ten sposób zachęcić do picia... zobaczymy co  tego wyjdzie... trzymajcie kciuki 
![Figlarz :]](./images/smilies/icon_splash.gif)
 ). Tylko taka miseczka to pewnie dobra, jak np. ma się półeczkę albo domek i wtedy przy tym zawiesić, bo z dołu klatki to nie wiem, czy świniak sięgnie do wody. Ale nie wywróci ani nie rozleje, nie wlezie do miski i nie zanieczyści bobkami.
). Tylko taka miseczka to pewnie dobra, jak np. ma się półeczkę albo domek i wtedy przy tym zawiesić, bo z dołu klatki to nie wiem, czy świniak sięgnie do wody. Ale nie wywróci ani nie rozleje, nie wlezie do miski i nie zanieczyści bobkami. 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości