GalaxySparkle pisze:Ooo, to ja zmieniam miejsce zaopatrywania w żwirek.Mamy jeszcze torbę żwirku z Zooplusa kosztującego 39.8 zł za dwie 5.5-kilogramowe torby, więc dwa razy drożej...
Szkoda tylko, że 90 % sprzedających w sklepach zoologicznych nie ma pojęcia o tym co sprzedaje. Jak widzę te karmy z różnymi niby odżywczymi ziarnami, które mienią się kolorami różowymi, zielonymi, żółtymi to mam ochotę zrzucić wszystko z półek sklepowych. Zdajesz sobie sprawę ile to ma barwników? Ma wyglądać atrakcyjnie i wywoływać reakcję "Oo, ale ładna ta karma, pewnie dobra i do tego tania, kupię, bo kolorowa". Świnki naprawdę nie potrzebują atrakcyjnie wyglądającego jedzenia:) Za to potrzebują odżywczego jedzenia. A to, że masz "kilkunastoletnie doświadczenie" i brak wiedzy oznacza, że trzeba czym prędzej nadrobić te zaległości. Takie bezmyślne zakupy to jak kupowanie karmy Vitapol.Jakcie Torrance pisze:(...) ale ja kupuję taką i jest super, babka w sklepie poleca tę karmę(...)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości