jak oni się cieszyli z tego
 jak oni się cieszyli z tego   ciągle podskakiwali, popiskiwali z radości pi pi pi, pi pi pi
 ciągle podskakiwali, popiskiwali z radości pi pi pi, pi pi pi   oczywiście chodzili razem pod moim czujnym okiem, nie sami
 oczywiście chodzili razem pod moim czujnym okiem, nie sami  nie było strachu u Igi z powodu innej świnki tylko radość, nawet jej nie przeszkadzało jak ją wąchał
 nie było strachu u Igi z powodu innej świnki tylko radość, nawet jej nie przeszkadzało jak ją wąchał  było widać u nich co to znaczy radosna świnka
 było widać u nich co to znaczy radosna świnka  
  Iga chyba po prostu boi się Tosi, bo jak ją widzi to już z daleka ucieka i szuka miejsca gdzie by się przed nią schować...
 Iga chyba po prostu boi się Tosi, bo jak ją widzi to już z daleka ucieka i szuka miejsca gdzie by się przed nią schować... Mały był wykastrowany w wieku ok 3 miesięcy i teraz 1 września kończy on już rok, ale wydaje mi się, że w porównaniu z dziewczynami jest bardzo malutki, w prawdziwie są one prawie rok starsze od niego. Jednak czy na to, że nie urósł duży mogła mieć wpływ kastracja? Czy może to taki okres, że jest malutki i jeszcze jest szansa, że podrośnie?
 Mały był wykastrowany w wieku ok 3 miesięcy i teraz 1 września kończy on już rok, ale wydaje mi się, że w porównaniu z dziewczynami jest bardzo malutki, w prawdziwie są one prawie rok starsze od niego. Jednak czy na to, że nie urósł duży mogła mieć wpływ kastracja? Czy może to taki okres, że jest malutki i jeszcze jest szansa, że podrośnie?
 do mamy kompletnie nie podobny, nawet bardziej kudłaty jest niż ona
 do mamy kompletnie nie podobny, nawet bardziej kudłaty jest niż ona 
 Obejrzałam zdjęcia i jestem zakochana! Taki słodki maluszek. Może rzeczywiście wdał się w dziadków, dlatego inaczej wygląda?
 Obejrzałam zdjęcia i jestem zakochana! Taki słodki maluszek. Może rzeczywiście wdał się w dziadków, dlatego inaczej wygląda? 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości