Wiem że taka prowizora ale warchlaczek bardzo dobrze się tam czuje.Rano puściłem go o 7:15 i dziś wróci do klatki o godzinie 19:15.
Wasze prosiaczki również maja takie wybiegi?
A jeżeli maja proszę o fotografie wybiegów

) co ciekawe, mam kota i psa i wszyscy żyją w zgodzie, może wam się to wydać niebezpieczne, ale mój kocur kładzie się na terenie świnek, a one do niego podchodzą skaczą na niego a on się tylko rozkłada, widać pasuje mu to
 ) co ciekawe, mam kota i psa i wszyscy żyją w zgodzie, może wam się to wydać niebezpieczne, ale mój kocur kładzie się na terenie świnek, a one do niego podchodzą skaczą na niego a on się tylko rozkłada, widać pasuje mu to  na początku straaasznie się bałam ( bo zaczęło się od tego, że z własnoręcznie zrobionej klatki, a była ogromna, mój samiec alfa wygryzł dziurę na zewnątrz) ale widać nei zawsze kot z gryzoniem muszą być wrogami
 na początku straaasznie się bałam ( bo zaczęło się od tego, że z własnoręcznie zrobionej klatki, a była ogromna, mój samiec alfa wygryzł dziurę na zewnątrz) ale widać nei zawsze kot z gryzoniem muszą być wrogami  przy następnej okazji zrobie jakies zdjęcia dobre
 przy następnej okazji zrobie jakies zdjęcia dobre  w Każdym razie, polecam wydzielić jakieś dwa większe koce dla swoich świniaków, a będą go traktować jako swoje pole, i nie będą wychodzić poza obszar, bynajmniej ... nie tak często
 w Każdym razie, polecam wydzielić jakieś dwa większe koce dla swoich świniaków, a będą go traktować jako swoje pole, i nie będą wychodzić poza obszar, bynajmniej ... nie tak często  :D
:D 
							Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość