Chcę wiedzieć kiedy kąpać, jakim szamponem, kiedy i w jakich przypadkach do weta iść... takie małe sprawy
 Chcę wiedzieć kiedy kąpać, jakim szamponem, kiedy i w jakich przypadkach do weta iść... takie małe sprawy  Oraz jak obcinać paznokcie, żeby nie "dotknąć" naczyń krwionośnych... Straciłam wiedzę, w końcu 5 lat minęło
 Oraz jak obcinać paznokcie, żeby nie "dotknąć" naczyń krwionośnych... Straciłam wiedzę, w końcu 5 lat minęło 
 Chcę wiedzieć kiedy kąpać, jakim szamponem, kiedy i w jakich przypadkach do weta iść... takie małe sprawy
 Chcę wiedzieć kiedy kąpać, jakim szamponem, kiedy i w jakich przypadkach do weta iść... takie małe sprawy  Oraz jak obcinać paznokcie, żeby nie "dotknąć" naczyń krwionośnych... Straciłam wiedzę, w końcu 5 lat minęło
 Oraz jak obcinać paznokcie, żeby nie "dotknąć" naczyń krwionośnych... Straciłam wiedzę, w końcu 5 lat minęło 
Jaśka pisze:Straciłam wiedzę, w końcu 5 lat minęło
 ... Uczyłam się cały rok o świnkach morskich... Przepraszam...
... Uczyłam się cały rok o świnkach morskich... Przepraszam... Pytaj, pytaj i jeszcze raz pytaj, ale z głową i bierz pod uwagę to, co się do Ciebie mówi.
 Pytaj, pytaj i jeszcze raz pytaj, ale z głową i bierz pod uwagę to, co się do Ciebie mówi.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości