[/url
[/url [/url]
[/url] Wydała głośny popisk i rodziła, cały czas to kontrolowałam, jeden maluch wyszedł ogromny ( połowa samicy ) a drugi bardzo maluteńki, ale nie miała problemów chociaż sama się dziwiłam jak mogła pierwszego tak szybko i zwinnie urodzić o.O Myślę, że na początku odda jakiś popisk, ale nie ma pewności. Przy większych komplikacjach powinna się wydzierać.
 Wydała głośny popisk i rodziła, cały czas to kontrolowałam, jeden maluch wyszedł ogromny ( połowa samicy ) a drugi bardzo maluteńki, ale nie miała problemów chociaż sama się dziwiłam jak mogła pierwszego tak szybko i zwinnie urodzić o.O Myślę, że na początku odda jakiś popisk, ale nie ma pewności. Przy większych komplikacjach powinna się wydzierać. 
 [/url
[/url [/url]
[/url] [/url
[/url [/url]
[/url] pamiętaj żeby podawać mamie więcej witaminy C, dużo jej jest na przykład w papryce.
 pamiętaj żeby podawać mamie więcej witaminy C, dużo jej jest na przykład w papryce. [/url
[/url [/url]
[/url]

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości