. Niko jest z nami (z córką, mężem i córką)od przedwczoraj, to świnka us teddy w kolorze himalaya (jeszcze bialutki, bo ma 2 miesiące) Przeglądam forum już jakiś czas i stwierdziłam, że warto się przywitać, więc witamy i życzymy miłego weekendu.
. Niko jest z nami (z córką, mężem i córką)od przedwczoraj, to świnka us teddy w kolorze himalaya (jeszcze bialutki, bo ma 2 miesiące) Przeglądam forum już jakiś czas i stwierdziłam, że warto się przywitać, więc witamy i życzymy miłego weekendu. . Niko jest z nami (z córką, mężem i córką)od przedwczoraj, to świnka us teddy w kolorze himalaya (jeszcze bialutki, bo ma 2 miesiące) Przeglądam forum już jakiś czas i stwierdziłam, że warto się przywitać, więc witamy i życzymy miłego weekendu.
. Niko jest z nami (z córką, mężem i córką)od przedwczoraj, to świnka us teddy w kolorze himalaya (jeszcze bialutki, bo ma 2 miesiące) Przeglądam forum już jakiś czas i stwierdziłam, że warto się przywitać, więc witamy i życzymy miłego weekendu. Nulla vis maior pietate vera est!!!!!
 Nulla vis maior pietate vera est!!!!!  
  tez mam dwa us teddy, kochane świnki, bardzo gadatliwe. Czytałam, że ta rasa jest nad wyraz rozmowna - jak to się ma do Twojej świnki? Potwierdza regułę czy nie?
 tez mam dwa us teddy, kochane świnki, bardzo gadatliwe. Czytałam, że ta rasa jest nad wyraz rozmowna - jak to się ma do Twojej świnki? Potwierdza regułę czy nie? 

)
 ) Nulla vis maior pietate vera est!!!!!

mniej roboty i mniej brzydkich zapaszków
 mniej roboty i mniej brzydkich zapaszków 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość