Świnki morskie forum / Cavia.pl

Forum o świnkach morskich

Imię dla prosiaczka

Rozmowy o oswajaniu, nawykach i zachowaniu świnek morskich.
Awatar użytkownika
Patrycja1206
Użytkownik
Świnki morskie: Gacuś ♥
Wafel ♥
Kontaktowanie:

Imię dla prosiaczka

Postautor: Patrycja1206 » 24 lutego 2015, 19:42

Prawdopodobnie dołączy do nas nowy domownik. Powoli zastanawiam się nad imieniem. Czytałam już posty z setkami imion. Chciałabym, żebyście podali jakieś fajne imionka tak od siebie :) (domowinik=samiec)

"..Patrzysz znów w ufne oczy swego przyjaciela, który na tak długo opuścił twe życie, ale nigdy nie opuścił twego serca." ♥

Awatar użytkownika

Awatar użytkownika
wie-kot
Użytkownik
Świnki morskie: Niko & Nesquik
Kontaktowanie:

Re: Imię dla prosiaczka

Postautor: wie-kot » 24 lutego 2015, 20:11

Podam moich domowych zwierzaków... york Rocco (Roki, Rokuś, Rokulek itp.), Świnki- Niko (z bajki Niko ratuje święta), moja córka uwielbia tę bajkę... i Nesquik. Tak trochę ściągnięte ze strony i miłości do płatków czeko. Już gdzieś kiedyś pisałam, ze mąż i tak na obie woła teddy.

:tooth: Nulla vis maior pietate vera est!!!!! :tooth:
K+B=A

Roxiak
Użytkownik
Świnki morskie: Roxi [*] ♥
Kontaktowanie:

Postautor: Roxiak » 24 lutego 2015, 20:27

Może np. Muffinek, Ciacho, Drop /Dropsik/, Toffik, Lucky, Jacke /Dżak/, James, Alex. Wszystko zależy od ciebie :) A może prosiaczek ma jakieś znaki szczególne lub ciekawą cechę charakteru? Mi np. podobają się imiona tj. Misio (gdy swiniak jest milusi), Prince, Grubcio albo...Uszatek. Pomyśl też nad imionami z bliskich ci bajek z dzieciństwa : D

karmelek19
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: karmelek19 » 26 lutego 2015, 16:55

Wydaje sie ze kazde jest dobre ale moze np. Izydor albo Dziuniek.Ja mojej dałem na imię Panas.

Wróć do „Zachowanie”