troche mu pozmienialam. teraz wszedl znowu do kuwety, ale widze,ze je granulat. i co teraz? wybaczcie za te pytania, ale nie mam zielonego pojecia, po co on to robi. dodam, ze juz nie moge doczekac sie drugiej swinki
 troche mu pozmienialam. teraz wszedl znowu do kuwety, ale widze,ze je granulat. i co teraz? wybaczcie za te pytania, ale nie mam zielonego pojecia, po co on to robi. dodam, ze juz nie moge doczekac sie drugiej swinki 

niby ubywa troche wody, ale nie widzialam,zeby pil. wacha itd,ale nigdy przy mnie nie pil. ma ogorka,papryke,marchewke, wiec nie powinien sie odwodnic. dzis kupilam mu nowa karme Versele-laga cavia nature.
 niby ubywa troche wody, ale nie widzialam,zeby pil. wacha itd,ale nigdy przy mnie nie pil. ma ogorka,papryke,marchewke, wiec nie powinien sie odwodnic. dzis kupilam mu nowa karme Versele-laga cavia nature. Nie tylko do klatki. Ja mam tak zrobione, głównie z powodu chronienia delikatnych łapek świnek przed skaleczeniem od granulatu.
 Nie tylko do klatki. Ja mam tak zrobione, głównie z powodu chronienia delikatnych łapek świnek przed skaleczeniem od granulatu.  druga za to potrafi pochłonąć pół poidła na raz
 druga za to potrafi pochłonąć pół poidła na raz 
 jeszcze plochliwe zwierzatko, ale mamy czas. moze sie zmieni,jak drugi dojdzie do klatki. z kuwety korzysta, co mnie tez bardzo cieszy
 jeszcze plochliwe zwierzatko, ale mamy czas. moze sie zmieni,jak drugi dojdzie do klatki. z kuwety korzysta, co mnie tez bardzo cieszy  dzieki za pomoc!
 dzieki za pomoc! 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość