Mimo wszystko planuję zrobić dla dziewczyn rozbudówkę, która będzie odgrodzona płotkiem.
 Mimo wszystko planuję zrobić dla dziewczyn rozbudówkę, która będzie odgrodzona płotkiem. Mimo wszystko planuję zrobić dla dziewczyn rozbudówkę, która będzie odgrodzona płotkiem.
 Mimo wszystko planuję zrobić dla dziewczyn rozbudówkę, która będzie odgrodzona płotkiem. Moja jest  z nami prawie 2tyg. i jak ją wystawiam poza klatkę to jest przerażona. Przychodzi od razu do moich dzieci zamiast chodzić po pokoju. Najlepiej czuje się w klatce. Jak ją z powrotem odkładam to zaczyna popcorning
 Moja jest  z nami prawie 2tyg. i jak ją wystawiam poza klatkę to jest przerażona. Przychodzi od razu do moich dzieci zamiast chodzić po pokoju. Najlepiej czuje się w klatce. Jak ją z powrotem odkładam to zaczyna popcorning  No nic może potrzebuje więcej czasu.
 No nic może potrzebuje więcej czasu. ) Powodzenia :*
) Powodzenia :*
cornice pisze:Moje dziewczyny mają zawsze otwartą ale nie mają możliwości wyjścia bo klatka stoi na wysokości ponad metra. Mimo otwartych wszystkich drzwiczek nigdy nie próbowały same wychodzić, traktują je jako okienka do sępienia smakołyków
 Zwierzę to zwierzę jak się rozpędzi to może wyskoczyć na zewnątrz i uraz gotowy. Znam też mojego świniaka, na pewno by wykorzystał otwarte drzwiczki...Jak był malutki i pierwszy raz trzymałam go na rękach, to się wystraszył hałasu i dosłownie wyskoczył mi z dłoni jak torpeda, siedziałam na kanapie, a on wyskoczył na podłogę i pognał za drugą kanapę w ciasny kąt.
  Zwierzę to zwierzę jak się rozpędzi to może wyskoczyć na zewnątrz i uraz gotowy. Znam też mojego świniaka, na pewno by wykorzystał otwarte drzwiczki...Jak był malutki i pierwszy raz trzymałam go na rękach, to się wystraszył hałasu i dosłownie wyskoczył mi z dłoni jak torpeda, siedziałam na kanapie, a on wyskoczył na podłogę i pognał za drugą kanapę w ciasny kąt.  

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość