Nie wiem jak wygląda u nich sytuacja z karmą, ale akcesoria mają dobrej jakości (kupowałam duży, drewniany domek, pojnik i zabawki).
 Nie wiem jak wygląda u nich sytuacja z karmą, ale akcesoria mają dobrej jakości (kupowałam duży, drewniany domek, pojnik i zabawki). Nie wiem jak wygląda u nich sytuacja z karmą, ale akcesoria mają dobrej jakości (kupowałam duży, drewniany domek, pojnik i zabawki).
 Nie wiem jak wygląda u nich sytuacja z karmą, ale akcesoria mają dobrej jakości (kupowałam duży, drewniany domek, pojnik i zabawki).
 Osobiście zdarza mi się wpaść w mini-szał zakupowy w kwestii dodatków do klatki oraz zabawek czy też smakołyków, stąd opinia tego typu - bez wspominania o karmie, niestety, za co przepraszam
 Osobiście zdarza mi się wpaść w mini-szał zakupowy w kwestii dodatków do klatki oraz zabawek czy też smakołyków, stąd opinia tego typu - bez wspominania o karmie, niestety, za co przepraszam 
 Zamówiłam wieczorem a następnego dnia  już miałam paczkę w domu. Rewelacja
 Zamówiłam wieczorem a następnego dnia  już miałam paczkę w domu. Rewelacja  

Sklep jest dla różnych rodzajów zwierzątek, więc myślę, że każdy powinien znaleźć tam "coś dla siebie"
 Sklep jest dla różnych rodzajów zwierzątek, więc myślę, że każdy powinien znaleźć tam "coś dla siebie" 

mulan61 pisze:z tym kupowaniem w internecie jest różnie, nie zawsze przyjdzie to co trzeba, ale z drugiej strony nie trzeba wychodzić z domu

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości