dopoki sa to pojedyncze wloski, a nie cale "kleby" nie trzeba sie niepotrzebnie stresowac- my rowniez tracimy ok.100 wlosow dziennie.
 dopoki sa to pojedyncze wloski, a nie cale "kleby" nie trzeba sie niepotrzebnie stresowac- my rowniez tracimy ok.100 wlosow dziennie. byc moze zjada w wiekszej ilosci warzywa/owoce, ktore im podajesz, a ktore zawieraja mnostwo witamin, wiec i nie wykazuje takowego niedoboru, przy czym "powolniejszy" samczyk nie ma jak zaspokoic tych brakow..? poobserwuj- calkiem mozliwe, ze sie tak wlasnie dzieje- moje dziewczyny kiedy dostaja jedzonko zachowuja sie jakby mialy kosiarke w buzkach, takie zawody "ktora zje szybciej i dokonczy reszte, zanim druga swoja porcje skonczy"
  byc moze zjada w wiekszej ilosci warzywa/owoce, ktore im podajesz, a ktore zawieraja mnostwo witamin, wiec i nie wykazuje takowego niedoboru, przy czym "powolniejszy" samczyk nie ma jak zaspokoic tych brakow..? poobserwuj- calkiem mozliwe, ze sie tak wlasnie dzieje- moje dziewczyny kiedy dostaja jedzonko zachowuja sie jakby mialy kosiarke w buzkach, takie zawody "ktora zje szybciej i dokonczy reszte, zanim druga swoja porcje skonczy" 
 wtedy jestem pewna, ze jaka dieta bogata taki rowniez sklad witamin
 wtedy jestem pewna, ze jaka dieta bogata taki rowniez sklad witamin 

) albo kup krople z wit c- nie popieram syntetycznych witamin, jednak w sytuacji podbramkowej, by szybko braki uzupelnic, jak juz "mus, bo mus" to owszem.
) albo kup krople z wit c- nie popieram syntetycznych witamin, jednak w sytuacji podbramkowej, by szybko braki uzupelnic, jak juz "mus, bo mus" to owszem. 

Amixiii pisze:Może coś go stresuję i spróbuj wykąpać świnki będą miały zdrowszą sierść (szare mydło)

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości