Świnki morskie forum / Cavia.pl

Forum o świnkach morskich

Świnka morska nie je po zabiegu korekcji trzonowców

Niezbędna pomoc w przypadku podejrzenia choroby lub innych problemów.
Awatar użytkownika
GalaxySparkle
Zasłużony
Kontaktowanie:

Re: Świnka morska nie je po zabiegu korekcji trzonowców

Postautor: GalaxySparkle » 6 listopada 2015, 18:24

@befana30 A bo ja Cię tak wciągnęłam w offtop. ;) Mea culpa. :offtopic: BTW: pierwszy raz słyszałam, żeby wet przyznał się, że nie ma specjalizacji w danym gatunku.

Trawka b.fajnie rośnie z owsa. Właśnie mam na parapecie taki trawniczek, który Pepper chętnie kosi. ;) Polecam. :)

Awatar użytkownika

befana30
Użytkownik
Świnki morskie: Pusia i Kluska;
Gacus :)
Kontaktowanie:

Postautor: befana30 » 6 listopada 2015, 18:34

hehe, bedzie "nauczka" na przyszlosc, ze jak sie cos mnie zapytasz to ksiazka wyjdzie i kto to potem bedzie mial ochote czytac..? :look: xD

musze sprobowac z tym owsem, bo bazylia juz mi przekwitla, wiec moze dla odmiany taki trawniczek- tylko, ze z tymi moimi trzema zarlokami bede musiala z 3 doniczki posadzic :lol:

no tak, zapomnialam to dopisuje- tak, weterynarz sie przyznal, ale chyba dlatego, poniewaz wczesniej do niego psa prowadzilam, dosc sympatyczny facet i widac, ze sie zna na rzeczy jesli chodzi o psy czy koty, no ale po tej ostatniej wizycie z Pusia kiedy stwierdzil, ze "swinka to jak krolik", a kastracja samczyka "w sumie jak u psa" to zaczelam sie zastanawiac, czy aby napewno taki "spoko gosc" :lol:

"Vivi e lascia vivere" Schopenhauer

Awatar użytkownika
iwona
Użytkownik
Kontaktowanie:

Postautor: iwona » 16 listopada 2015, 8:13

Witam )
Świniaczek waży już 75 dkg! -przybiera na wadze i teraz mogę powiedzieć ,że wyzdrowieje))))))))Dziwi mnie tylko to, że je wyłącznie siano, karme versele laga i trawę. Nie rusza marchewki, selera , buraka, jabłka - trochę mnie to martwi bo już jest kiepsko o trawę a co będzie dalej? Głowę już trzyma praktycznie prosto a przecież 4 tygodnie miał skręconą w jedną stronę. Pozdrawiam wszystkich serdecznie)