Aczkolwiek są takie, co nie lubią. Ale jakościowo - tak, jest to świetna karma.
 Aczkolwiek są takie, co nie lubią. Ale jakościowo - tak, jest to świetna karma. Z Nature wyjadała suszonki
 Z Nature wyjadała suszonki   a Complete dziennie zjadła może z 3 pałeczki z głodu. Zużyłam całe opakowanie, ale ponad 90% poszło do kosza. Trochę się zaparłam i kupowałam cały czas CN (bo jednak cenowo wychodzi korzystnie) no i przyszedł dzień, gdzie świnka jadła nie tylko suszonki, ale i karmę. Nadal nie zje wszystkiego, ale przynajmniej widzę sporo okruchów po karmie
 a Complete dziennie zjadła może z 3 pałeczki z głodu. Zużyłam całe opakowanie, ale ponad 90% poszło do kosza. Trochę się zaparłam i kupowałam cały czas CN (bo jednak cenowo wychodzi korzystnie) no i przyszedł dzień, gdzie świnka jadła nie tylko suszonki, ale i karmę. Nadal nie zje wszystkiego, ale przynajmniej widzę sporo okruchów po karmie  Complete ma lepszy skład od CN, więc jeśli świnka ją polubi to tylko dla niej lepiej.
 Complete ma lepszy skład od CN, więc jeśli świnka ją polubi to tylko dla niej lepiej.

Cuni pisze:A co do VL Crispy Muesli to można ją porównać do Vitapola!
Może nie ma tyle barwników ale zbóż to ma od groma a jak wiemy świnka ziarnojadem nie jest...najgorsza liniaVL

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość