Pokaż tego grubasa razem z łysiną, bo fotki z netu obcych świnek mnie nie interesują
 Pokaż tego grubasa razem z łysiną, bo fotki z netu obcych świnek mnie nie interesują  Moje świnki mają cały czas siano i karmę. Codziennie dostają też twarde warzywa typu marchewka czy burak. Kolbę kupuję raz na 1-2mieś.
 Moje świnki mają cały czas siano i karmę. Codziennie dostają też twarde warzywa typu marchewka czy burak. Kolbę kupuję raz na 1-2mieś.  Pokaż tego grubasa razem z łysiną, bo fotki z netu obcych świnek mnie nie interesują
 Pokaż tego grubasa razem z łysiną, bo fotki z netu obcych świnek mnie nie interesują  Moje świnki mają cały czas siano i karmę. Codziennie dostają też twarde warzywa typu marchewka czy burak. Kolbę kupuję raz na 1-2mieś.
 Moje świnki mają cały czas siano i karmę. Codziennie dostają też twarde warzywa typu marchewka czy burak. Kolbę kupuję raz na 1-2mieś. 

GalaxySparkle pisze:Chyba połączę wszystkie jego wątki w jeden i nazwę go 'Mordor'.
@KochneŚwiniaki Naucz się wreszcie używać funkcji Edytuj!! Miałeś też już podane przykładowe menu. Po co znów o to pytasz??

KochneŚwiniaki pisze:A ci ile zasu mam yscic gruczol. Takie pytanko ile warzyw / zieleniny powinna doatac swinkaa dziennie?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości