Ale tez doradzalabym drugiego -ja drugiego nabylam po tygodniu,jego własnego brata-mimo ze caly czas jestem w domu.Fakt ze w międzyczasie zdążyli się "zapomnieć" i pierwszy próbował zgwałcić drugiego,ale po godzinie ustalili hierarchię i bylo ok .Naprawde doradzam dwójkę.Koszty niewiele większe a radość podwójna.
  Ale tez doradzalabym drugiego -ja drugiego nabylam po tygodniu,jego własnego brata-mimo ze caly czas jestem w domu.Fakt ze w międzyczasie zdążyli się "zapomnieć" i pierwszy próbował zgwałcić drugiego,ale po godzinie ustalili hierarchię i bylo ok .Naprawde doradzam dwójkę.Koszty niewiele większe a radość podwójna. 
  aż się dziwię, że to pomieścił. Pokochał natkę pietruszki, banany też przypadły mu do gustu...z rukolą gorzej.
 aż się dziwię, że to pomieścił. Pokochał natkę pietruszki, banany też przypadły mu do gustu...z rukolą gorzej.   

Myślę, że to dobrze, bo to podstawa u świnek morskich w żywieniu, ale kiedy na noc wkładam mu do klateczki świeże sianko to nad ranem już go nie ma!
 Myślę, że to dobrze, bo to podstawa u świnek morskich w żywieniu, ale kiedy na noc wkładam mu do klateczki świeże sianko to nad ranem już go nie ma!   No cóż...nie lubię, gdy zwierzaczki są spasione czy za chude, ale mi się wydaje, że kiedy kupiłam Ufa ze sklepu zoo to był tak maleńki i drobniutki, że było mu czuć kości, a odkąd jest u mnie to jest właśnie taki..w sam raz.
 No cóż...nie lubię, gdy zwierzaczki są spasione czy za chude, ale mi się wydaje, że kiedy kupiłam Ufa ze sklepu zoo to był tak maleńki i drobniutki, że było mu czuć kości, a odkąd jest u mnie to jest właśnie taki..w sam raz.   Ani nie czuć żeberek czy czegoś ani nie jest chodzącą, owłosioną kulką (piłką do siatkówki
 Ani nie czuć żeberek czy czegoś ani nie jest chodzącą, owłosioną kulką (piłką do siatkówki  )
 )  :
  : 

:
 :
 Od razu mi Szczurka przypomina <3
 Od razu mi Szczurka przypomina <3 Pierwsze słyszę . A prosiek śliczny i szybciutko Ci się oswoił
 Pierwsze słyszę . A prosiek śliczny i szybciutko Ci się oswoił 

ale postaram się by wyszła jak najlepiej.
 ale postaram się by wyszła jak najlepiej.   

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości