@ zdjęcia tej samej świnki a jak różne. Pomożcie proszę bo jeśli to facet to muszę oddać...

a ile miesiecy maja? wtedy latwiej odgadnac
 a ile miesiecy maja? wtedy latwiej odgadnac 
 szczerze mowiac nie lubie oceniac ze zdjec, bo latwo sie pomylic- co innego na zywo
 szczerze mowiac nie lubie oceniac ze zdjec, bo latwo sie pomylic- co innego na zywo  sprawdzalas moze czy im pracie wychodzi..? uciskasz lekko kciukiem w miejscu powyzej "kuleczki" i jesli samiec to powinno wyjsc, zauwazylas moze aby ktores z nich zaczynalo gruchac probujac wejsc na drugiego..? w wieku ok.2-3 tyg samce juz gruchaja,  mimo wszystko ja nadal mysle ze pierwsze zdjecie to bedzie samiec, a drugie calkiem mozliwe ze samiczka choc wydaje mi sie ze zdjecie robione z flaszem i nie uchwycilo wgiec
 sprawdzalas moze czy im pracie wychodzi..? uciskasz lekko kciukiem w miejscu powyzej "kuleczki" i jesli samiec to powinno wyjsc, zauwazylas moze aby ktores z nich zaczynalo gruchac probujac wejsc na drugiego..? w wieku ok.2-3 tyg samce juz gruchaja,  mimo wszystko ja nadal mysle ze pierwsze zdjecie to bedzie samiec, a drugie calkiem mozliwe ze samiczka choc wydaje mi sie ze zdjecie robione z flaszem i nie uchwycilo wgiec 

Bardzo proszę o pomoc
  Bardzo proszę o pomoc

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości