Nie za szybko, wszystko w normie- teraz zaczyna sie dla nich zwyczajna szkola zycia, nie powinny to byc jakies naprawde agresywne klotnie, ale proba zdominowania- nie rozdzielaj ich dopoki konczy sie na zrzedzeniu, gruchaniu czy wchodzeniu jeden na drugiego, u mnie bylo to samo przy czym widzialam, ze sa to nieagresywne proby doroslego zycia w stadzie jako samcow
 musza byc na to przygotowane- patrz na to pod katem "rodzica", czyli obite kolana, bojki w szkole itd tylko na swinkowy sposob
 musza byc na to przygotowane- patrz na to pod katem "rodzica", czyli obite kolana, bojki w szkole itd tylko na swinkowy sposob 
Przydalyby sie korki do uszow

Co do kwikow i wrzaskow podejrzewam, ze wyczuwaly dziewczyny i mamuske, wiec byl placz, ze rowniez tam chca siedziec- ale wierz mi, iz najprawdopodobniej byl to placz w zamiarze pogruchania, a nie tesknoty do maminego cycka

Teraz odpowiedzialnosc za odchowanie spada na Stefana
 czasami moze sie zdarzyc, ze Stefan zniecierpliwiony ciaglymi klotniami dziabnie krotko jednego czy drugiego, ale tez sie nie martw, bo tak naprawde krzywdy im nie robi choc pewnie beda reagowaly placzem, iz "ojciec zlal"
  czasami moze sie zdarzyc, ze Stefan zniecierpliwiony ciaglymi klotniami dziabnie krotko jednego czy drugiego, ale tez sie nie martw, bo tak naprawde krzywdy im nie robi choc pewnie beda reagowaly placzem, iz "ojciec zlal"  

nigdy wczesniej nie widzialam zeby miala takie typowe "samcze" odruchy, od tamtej pory co i rusz, jak nie Pusia to Kluska gruchaja na siebie na zmiane
 nigdy wczesniej nie widzialam zeby miala takie typowe "samcze" odruchy, od tamtej pory co i rusz, jak nie Pusia to Kluska gruchaja na siebie na zmiane  Eh jak ten czas szybko zleciał. A to moje ostatnie dzisiejsze zdjęcie chłopaków przed ich oddaniem:
 Eh jak ten czas szybko zleciał. A to moje ostatnie dzisiejsze zdjęcie chłopaków przed ich oddaniem:

szok że to już ten czas, ona ma dopiero 5 tygodni
 szok że to już ten czas, ona ma dopiero 5 tygodni