Dajesz bardzo dobrą karmęMelissa pisze:Ja daję swojej śwince karmę Versele Laga Cavia Nature. Bardzo mojemu prosiakowi ta karma smakuje co widać po wielkości brzucha
 .
.

Mój np siana mało co je. Ale jak była koleżanka obok w klatce i on widział że jadła sianko, to on też.
 Mój np siana mało co je. Ale jak była koleżanka obok w klatce i on widział że jadła sianko, to on też.   Porcję która by mu starczyła na dobę, zjadł w ciągu godziny i wyskubał karmnik do czysta
 Porcję która by mu starczyła na dobę, zjadł w ciągu godziny i wyskubał karmnik do czysta   
  Dziwny ten mój Watson
 Dziwny ten mój Watson  Ale za to jaki kochany
 Ale za to jaki kochany  

Wcześniej dawałam zwykłą mieszankę którą podaję chomikowi ale skoro świnki nie powinny jeść ziarna to zakupiłam właśnie Versele Lagę.
 Wcześniej dawałam zwykłą mieszankę którą podaję chomikowi ale skoro świnki nie powinny jeść ziarna to zakupiłam właśnie Versele Lagę.loriain pisze:A co myślicie o produktach Cavia Complete Crock jako dodatku do karmy podstawowej? Są cztery rodzaje: jabłko, jagody, zioła i marchew. Podaje skład tego ostatniego:
zboża, oleje i tłuszcze (kwasy tłuszczowe Omega-3), produkty pochodzenia roślinnego, warzywa (marchew) mleko i pochodne mleka, minerały.
Przygotowuje wyprawkę dla nowych lokatorów i tak błąkając się po różnych internetowych sklepach w poszukiwaniu tego najkorzystniejszego natknęłam się na te przysmaki.
Niepokoją mnie te zboża na pierwszym miejscu...

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości