Możesz też podawać herbatkę koperkową, najlepiej kupioną w aptece. 1 saszetka na szklankę wody. Karmę ratunkową możesz kupić tu http://sklep.ogonek.waw.pl/produkty/kar ... 200_g.html
Jest dość droga, ale warto mieć ją w domu nawet jeśli zostanie. Dobrze że idziesz dzisiaj do weterynarza. Jeśli Wet nie będzie miał karmy ratunkowej na początek, to spróbuj zmielić swoją karmę, i zmieszać z wodą. Taką papką też możesz karmić. mojej Karmelce oprócz probiotykow podawałam również prebiotyk pro-digest. Nie poddawaj się z tą strzykawką, to często jedyna metoda żeby uratować śwince życie. Na początku większość picia/karmy, jest dookoła, ale z czasem i prosiaczek i ty opracujecie najlepszą metodę karmienia. Ja kładłam się na łóżku przykrywałam ręcznikiem, przed sobą na klatce piersiowej trzymałam lewą ręką moją Karmelcie a w prawej trzymałam strzykawke. Widziałam wtedy dobrze pyszczek i mi nie uciekała. Kciukiem lewej ręki delikatnie podnosiłam jej łepek (czasem wystarczyło pogłaskać) a wtedy prawą podawałam z boku między ząbkami strzykawke. Jedno karmienie trwało ok 30 min. Co 2-3 H. Ok 10 ml. I tak około 3 tygodnie. Ale było warto wyzdrowiała.